Στέκι επωνύμων το Baraonda!!

Η νυχτερινή Αθήνα υποκλίνεται στον ανεπανάληπτο Τόλη Βοσκόπουλο και η επιτυχία συνεχίζεται κάθε Τρίτη και Τετάρτη στο Βaraonda.

Ο Αντώνης Ρέμος με την Υβόννη Μπόσνιακ βρέθηκαν στο Baraonda και απόλαυσαν από τα πρώτα τραπέζια τις μεγάλες επιτυχίες του ανεπανάληπτου Τόλη Βοσκόπουλου που καθηλώνει με τις ερμηνείες και το πάθος του με όπλα δυνατά, τη φωνή και την παρουσία του.

Μια μεγάλη παρέα, ο Σπύρος Παπαδόπουλος, ο Χρήστος Νικολόπουλος, η Μελίνα Ασλανίδου, η Ραλλία Χρηστίδου, ο Κώστας Μακεδόνας και η Σοφία Βογιατζάκη διασκέδασαν με τα τραγούδια του που «έγραψαν ιστορία» στο ελληνικό πεντάγραμμο και μελωδίες διαχρονικές που συγκινούν τους παλιούς και νέους του φίλους όσα χρόνια κι αν περάσουν, ο οποίος και τους αφιέρωσε πολλά από τα τραγούδια του!

Σε διπλανά τραπέζια βρέθηκε και η Αγγελική Νικολούλη με την παρέα της αποθεώνοντας τον με πολλά χειροκροτήματα και φυσικά τα λουλούδια να πέφτουν βροχή.

Στο πλευρό του Τόλη Βοσκόπουλου, ο Νίκος Νομικός. Ένας τραγουδιστής με σπάνιες επιλεγμένες εμφανίσεις σ΄ ένα πρόγραμμα με καλά τραγούδια τα όποια ερμηνεύει με τρυφερότητα και νοσταλγία. Την παρέα τους πλαισιώνει και η Φραντζέσκα Μιχαήλ.

Στο πρόγραμμα, την καλλιτεχνική διεύθυνση υπογράφει ο δεξιοτέχνης Μανώλης Καραντίνης.

Baraonda
Τσόχα 43, Αμπελόκηποι
Τηλ. Κρατήσεων: 210 6441778

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

8 + three =

Ads