«Την λένε Εύα» | Η Τάνια Τσανακλίδου ερμηνεύει το τραγούδι της θεατρικής παράστασης για την ζωή της Εύας Κουμαριανού του Αντώνη Μποσκοΐτη

Πρόκειται για το τραγούδι μιας θεατρικής παράστασης η οποία αντλεί το υλικό της από τον δύσκολο και σκληρό βίο της γνωστής τρανς performer Εύας Κουμαριανού με κριτικές κάτι περισσότερο από καλές μέχρι τώρα.

Τα δύσκολα παιδικά χρόνια, ο βιασμός από τον δάσκαλο στο δημοτικό, η σχέση με τη μητέρα, η πρώτη έξοδος στις πιάτσες της νύχτας, το αναμορφωτήριο, η φυλακή, ο φόβος του θανάτου και, ταυτόχρονα, η είσοδος στο χώρο του θεάματος, το φλερτ με το trash, η φωτεινή πλευρά της ζωής, ο ασυμβίβαστος αγοραίος έρωτας, το σόου και η ανθρώπινη ειλικρίνεια. Ο βίος της τρανς performer Εύας Κουμαριανού που ο βραβευμένος κινηματογραφιστής και δημοσιογράφος Αντώνης Μποσκοΐτης (”Φλέρυ-Τρελή του φεγγαριού”, ”Ζωντανοί στο Κύτταρο-Σκηνές Ροκ”, ”Κατερίνα Γώγου – Για την αποκατάσταση του μαύρου”) δημοσίευσε εν είδει συνέντευξης το 2011.

Μια συνέντευξη που μεταφέρεται στο σανίδι του θεάτρου Αλκμήνη με πρωταγωνίστρια την Εύα Κουμαριανού και στο πλευρό της τον ηθοποιό Απόλλωνα Μπόλλα (στο ρόλο του δημοσιογράφου που την «ανακρίνει») και τον ηθοποιό και τενόρο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής Αναστάσιο Σέλλα (ως guest).

Η Τάνια Τσανακλίδου τραγουδά το τραγούδι της ξεχωριστής αυτής παράστασης σε μουσική Λένας Πλάτωνος και στίχους Ελένης Φωτάκη σε μια ερμηνεία εξαιρετική που ανατριχιάζει.

Ακούστε το τραγούδι εδώ!

«Την λένε Εύα»

Στο θέατρο Αλκμήνη, Κυριακή και Δεύτερα  / ώρα 23:30

Σκηνοθεσία / Συγγραφή: Αντώνης Μποσκοΐτης

Παίζουν: Εύα Κουμαριανού, Απόλλωνας Μπόλλας, Αναστάσιος Σέλλας

 

 

 

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

17 − 13 =

Ads