Αποκαλύφθηκε το cast του 6ου κύκλου του American Horror Story

Στο ετήσιο τηλεοπτικό φεστιβάλ PaleyFest, ανακοινώθηκε ολόκληρο το cast για τον 6ο κύκλο της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς του δικτύου FX “American Horror Story”. Την ανακοίνωση αυτή έκανε ο παραγωγός της σειράς, Ryan Murphy, ο οποίος δήλωσε πως όποιος από τους πρωταγωνιστές εμφανίστηκε στη σκηνή του φεστιβάλ θα συμμετέχει και στην επόμενη σεζόν.

paleyfest-ahs-american-horror-story-6-castΔεν ξέρετε ποιοι εμφανίστηκαν; Θα σας το πούμε εμείς! Εισιτήριο για την 6η σεζόν του “AHS” πήραν οι: Finn Wittrock, Cheyenne Jackson, Wes Bentley, Matt Bomer, Angela Bassett, Denis O’Hare, Kathy Bates και Sarah Paulson. Με λίγα λόγια, σχεδόν όλοι όσοι πήραν μέρος στην 5η σεζόν, με τίτλο “Hotel”. Κατά τη γνώμη μου, αν δεν προστεθεί αργότερα στο cast, μεγάλο μείον η απουσία του Evan Peters στη σειρά, ο οποίος συμμετέχει ενεργά από την 1η σεζόν, με διαφορετικούς και ενδιαφέροντες χαρακτήρες κάθε φορά. Είσαι φαν της Lady Gaga και δε διάβασες το όνομά της παραπάνω; Μην ανησυχείς, η Countess του Hotel Cortez θα επιστρέψει στη σειρά, καθώς την ανακοίνωση την είχε κάνει από μόνη της εδώ και καιρό.

Lady-Gaga-AHS-Hotel-triplets1Αν αναρωτιέσαι τώρα ποιο θα είναι το θέμα της νέας σεζόν, μάθε πως ούτε ο ίδιος ο παραγωγός δεν ξέρει. Σε δήλωσή του στο PaleyFest ανέφερε πως εργάζονται πάνω σε 2 ιδέες, χωρίς όμως ακόμα να έχουν καταλήξει σίγουρα. Θα κάνω μια απλή αναφορά και θα πω, χωρίς καμία σιγουριά, πως πριν λίγους μήνες είχα διαβάσει κάπου ότι στην 6η σεζόν του “AHS” θα έχει το ρόλο του ο ιντερνετικός φανταστικός χαρακτήρας “Slenderman”, ψάξτε τον.

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

1 × 5 =

Ads