Αποθέωση για Γαλάνη – Τσαλιγοπούλου – Νέγκα στο Passport Κεραμεικός|Φωτορεπορτάζ

Την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου, ήθελα με όλη μου την καρδιά να επισκεφτώ το Passport Κεραμεικός και να απολαύσω τρεις πολύ αγαπημένες μου και σπουδαίες ερμηνεύτριες, τη Δήμητρα Γαλάνη, τη Γιώτα Νέγκα και την Ελένη Τσαλιγοπούλου. Οι τρεις ιέρειες του έντεχνου-λαϊκού τραγουδιού, ένωσαν τις μαγικές φωνές τους και μας παρουσίασαν ένα πρόγραμμα βασισμένο στο λαϊκό τραγούδι.

Ώρα 20.45 οι πόρτες έκλεισαν, τα φώτα έσβησαν και οι μουσικοί πήραν θέση. Λίγα λεπτά αργότερα οι τρεις ερμηνεύτριες βγαίνουν στη σκηνή και ο κόσμος αμέσως άρχισε να χειροκροτάει.Το πρόγραμμα ξεκίνησε με τις τρεις τους να ερμηνεύουν παλιά λαϊκά τραγούδια όπως “Των αγγέλων τα μπουζούκια“,“Έλα απόψε στου Θωμά”,“Νύχτες μαγικές”,“Αγάπη που’γινες δίκοπο μαχαίρι” κ.α.

Μετά από ένα μικρό διάλειμμα, βγαίνει στη σκηνή η Γιώτα Νέγκα η οποία ερμήνευσε δικές της επιτυχίες όπως το τελευταίο της “Δεν με κρατάει ότι θυμάμαι” αλλά και το πλέον κλασσικό “Με τα μάτια κλειστά” καθώς και τραγούδια αγαπημένων της καλλιτεχνών όπως “Τι λάθος κάνω” και “Θάλασσες”.

Στη συνέχεια πήρε τη σκυτάλη η Ελένη Τσαλιγοπούλου με τη μοναδική της ενέργεια ξεσήκωσε τον κόσμο και έγινε ένα μαζί του αφού βρέθηκε στο κέντρο του χώρου πάνω σε τραπέζι ερμηνεύοντας την “Παξιμαδοκλέφτρα” και “Τα ματόκλαδα”.

Το πρόγραμμα έκλεισε με τη Δήμητρα Γαλάνη η οποία ερμήνευσε μοναδικά μεταξύ άλλων “Δικαίωμα”,“Αν”, “Ατομική μου ενέργεια” και ένα παραδοσιακό Ηπειρώτικο τραγούδι “Χαλασιά μου” στο οποίο τη συνόδευσε ο Θωμάς Κωνσταντίνου ο οποίος μας εντυπωσίασε με την ικανότητα του να μιμείται τους ήχους της φύσης

Η αγάπη του κόσμου ήταν μεγάλη και όλοι είχαν διάθεση για χορό και τραγούδι. Είναι ίσως το πιο επιτυχημένο σχήμα του 2016.Το προτείνω ανεπιφύλακτα.

Το σχήμα πλαισιώνουν οι μουσικοί: Γιαννακόπουλος Σεραφείμ (τύμπανα), Διαμαντής Αργύρης (κρουστά), Κατσίκης Νίκος (μπουζούκι, τζουρά), Κωνσταντίνου Θωμάς (ούτι, λαούτο, μπουζούκι), Μάνεσης Σπύρος (πιάνο), Προβής Στέλιος (μπάσο), Τσαρδάκας Απόστολος (κανονάκι, μπαγλαμά), Χατζηκωνσταντίνου Σπύρος (ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα) & Χατζησταύρου Αριστείδης (κλασική και ακουστική κιθάρα).

Δήμητρα Γαλάνη – Ελένη Τσαλιγοπούλου – Γιώτα Νέγκα για λίγες ακόμη παραστάσεις στο Passport Κεραμεικός. Ένα πρόγραμμα που δεν πρέπει να χάσετε με τίποτα.

Κεραμεικού 58 και Μαραθώνος

Αθήνα

Δείτε εδώ φωτογραφίες:

Φωτορεπορτάζ/Φωτογραφίες: Δήμητρα Πάντα

Dimitra Panda Photography

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

19 − 16 =

Ads