Διαγωνισμός: Κάνε LIKE, SHARE και κέρδισε διπλές προσκλήσεις για την θεατρική παράσταση «Άκουσε τα Κύματα» στο θέατρο OLVIO

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο facebook (https://www.facebook.com/mikrofwnomusic/), SHARE τη δημοσίευση του διαγωνισμού, στείλε το ονοματεπώνυμο σου και τη λέξη OLVIO στο inbox της σελίδας μας στο facebook και διεκδίκησε 2 διπλές προσκλήσεις για την Πέμπτη 10/3 για την θεατρική παράσταση ΑΚΟΥΣΕ ΤΑ ΚΥΜΑΤΑ στο θέατρο OLVIO.

 

Έναρξη παράστασης: 10 το βράδυ

Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν στη δημοσίευση του διαγωνισμού, αύριο Τετάρτη 9 Μαρτίου στις 20:30 το βράδυ, ενώ οι νικητές θα λάβουν προσωπικό μήνυμα στο προφίλ τους στο facebook.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Λόγω των νέων κανονισμών που ισχύουν για την αποστολή μηνυμάτων στο FACEBOOK, παρακαλούμε όσοι συμμετάσχετε στο διαγωνισμό, να τσεκάρετε το INBOX σας μετά τη λήξη του διαγωνισμού, σε περίπτωση που έχετε κερδίσει προσκλήσεις, διότι αλλιώς θα θεωρηθεί άκυρη η συμμετοχή σας και θα χάσετε τις προσκλήσεις.

Οι νικητές παραλαμβάνουν τις προσκλήσεις τους κατά την είσοδο τους στο θέατρο, λέγοντας ότι είναι από το ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ, δίνοντας το όνομα τους και δείχνοντας την αστυνομική τους ταυτότητα (Απαραίτητη).

Διάβασε εδώ πληροφορίες για την παράσταση

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

4 × three =

Ads