Γιάννης Πλούταρχος – Χρήστος Μενιδιάτης – Ειρήνη Παπαδοπούλου | Η λαμπερή τους πρεμιέρα στο Posidonio (video)

Εντυπωσιακή η πρεμιέρα του Γιάννη Πλούταρχου και του Χρήστου Μενιδιάτη στο Posidonio Music Hall. Έναν χώρο που έχει συνδεθεί με το όνομά του από τα πρώτα χρόνια της καριέρας του σημειώνοντας τεράστια επιτυχία και φτιάχνοντας το «μύθο» του.

Μια βραδιά πρεμιέρας η 24η του Μάρτη, που καταχειροκροτήθηκε από τους θαμώνες του κατάμεστου Posidonio ερμηνεύοντας παλιές και νέες του επιτυχίες, καθώς μόλις πριν λίγες μέρες κυκλοφορήσε και το νέο του album «Θέμα χρόνου».

Η έναρξη του προγράμματος λαμπερή με την ορχήστρα να παίζει τραγούδια του μπροστά από ένα τεράστιο video wall όπου περνούσαν γραμμένοι τίτλοι γνωστών επιτυχιών του. Και η στιγμή που κάνει την είσοδό του στη σκηνή ο Γιάννης Πλούταρχος ο οποίος και αποσπά το πολύ θερμό χειροκρότημα του κόσμου μέσα σε ένα απίστευτο κλίμα ενθουσιασμού και αγάπης.

«Μια Καλησπέρα» και ένα ξεχωριστό «ευχαριστώ» στον Φοίβο ο οποίος βρισκόταν εκεί πρώτο τραπέζι, και κάπως έτσι ξεκίνησε η βραδιά…

Video Έναρξης, ΠΡΕΜΙΕΡΑ

«Θέμα χρόνου», live από το Posidonio-ΠΡΕΜΙΕΡΑ

Ο μοναδικός Γιάννης Πλούταρχος αποχωρεί από την πίστα ερμηνεύοντας ένα νέο τραγούδι του με τίτλο «Φονιάς» και αποθεώνεται!

Ο Χρήστος Μενιδιάτης συνεργάζεται για πρώτη φορά με τον Γιάννη Πλούταρχο σε μια από τις μεγαλύτερες πίστες της νυχτερινής Αθήνας. Ένα όνομα που κουβαλά μεγάλη ιστορία και που τα τελευταία χρόνια διαγράφει τη δική του σημαντική πορεία στο χώρο και έχει αγαπηθεί από το κοινό.

Και ναι, «Χαμός θα γίνει»!

Το σχήμα συμπληρώνει η εντυπωσιακή και εκρηκτική Ειρήνη Παπαδοπούλου, που εισέπραξε και αυτή το ζεστό χειροκρότημα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

seven + 13 =