Η Beyonce θα τιμήσει τα θύματα αστυνομικής βίας στο νέο της video clip

Η τελευταία κυκλοφορία της Beyonce, λίγο πριν ανέβει στην σκηνή του Super Bowl είχε συζητηθεί για την πολιτική τοποθέτηση της σχετικά με την βία και την κίνηση «Black Lives Matter». Αυτό το θέμα φαίνεται ότι θέλει να θείξει στο επερχόμενο album της που αναμένεται να είναι ένα άλμπουμ-ταινία, συνθέτοντας μία ιστορία με τα τραγούδια του, με σαφή κοινωνικοπολιτική προσέγγιση-δήλωση της pop star.

beyonce-clip_mikrofwno

Τις τελευταίες ημέρες φημολογείται πολύ έντονα ότι σε ένα από τα video clips για το Formation θα εμφανιστούν οι γονείς των θυμάτων αστυνομικής βίας Mike Brown, Trayvon Martin και Tamir Rice κρατώντας φωτογραφίες των παιδιών τους.

Συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας του δίσκου δεν έχει οριστεί ακόμα, ωστόσο αναμένεται πολύ σύντομα καθώς έχει ήδη ανακοινωθεί η μεγάλη παγκόσμια περιοδεία The Formation World Tour με αφετηρία το Miami στις 27 Απριλίου.

formation_beyonce_mikrofwno

Το μόνο σίγουρο πάντως είναι πως περιμένουμε τις επόμενες κινήσεις της Queen Bey με μεγάλο ενδιαφέρον!

Tags:

  • Όταν ήμουν 5 χρονών κάποιος έκανε το λάθος να μου πάρει δώρο ένα πλαστικό κασετοφωνάκι με μικρόφωνο. Τότε νομίζω αποφάσισα να γίνω δημοσιογράφος κι άρχισα να κυνηγάω τους πάντες για να τους πάρω συνέντευξη. Όταν μεγάλωσα αποφάσισα και να το σπουδάσω κι έγινα δημοσιογράφος και επίσημα. Η μουσική είναι η μόνιμη και πιο πιστή συγκάτοικός μου και το γράψιμο η εκτόνωσή μου…

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

thirteen − seven =

Ads