Η Εύα Κοτανίδη ολοκληρώνει τις εμφανίσεις της στο Nixon Bar

Η Εύα Κοτανίδη ολοκληρώνει τις εμφανίσεις της
στο Nixon Bar

Παρασκευή 25 Μαρτίου

Παρασκευή 1 και 8 Απριλίου

“Dream sessions”

Η Εύα Κοτανίδη ολοκληρώνει τις εμφανίσεις της στη σκηνή του Nixon Bar στον Κεραμεικό,
παρουσιάζοντας την πετυχημένη παράσταση “Dream sessions” για 3 ακόμα Παρασκευές

(25 Μαρτίου, 1 και 8 Απριλίου). Αν και ο αρχικός προγραμματισμός ήταν για τις Παρασκευές του Φεβρουαρίου και του Μαρτίου, με τελευταία παράσταση στις 25 Μαρτίου, ημέρα της γιορτής της Εύας, η επιτυχία της παράστασης οδήγησε τους συντελεστές να προγραμματίσουν ακόμα 2 εμφανίσεις, τις Παρασκευές 1 και 8 Απριλίου.

Με τη χρήση 2 φωνών, laptop , fx, keyboard, μπάσου , κιθάρας, drums αλλά και αυτοσχεδιασμού παρουσιάζονται πρωτότυπες διασκευές των Kate Bush, Eurythmics, Gainsbourg αλλά και των Μάνου Χατζιδάκι, Διονύση Σαββόπουλου, Θανάση Παπακωνσταντίνου και πολλών άλλων καθώς και το καινούργιο τραγούδι της Εύας με τίτλο “Dream of you” που κυκλοφορεί από την Feelgood records σε μουσική του Παντελή Κυραμαργιού (Melisses/Πλέγμα) και στίχους του ίδιου και της Σόνιας Ροδιάδη σε ενορχήστρωση του συγκροτήματος Melisses .

Μέσα από έναν ενιαίο, μοντέρνο, εναλλακτικό, ηλεκτρονικό ήχο με συνεχή πειραματισμό αλλά και επιρροές από ατμόσφαιρες των Jessie Ware ,Massive Attack, Lana del Ray και άλλων, η Εύα και οι μουσικοί της φέρνουν κοντά πολύ “διαφορετικούς” καλλιτέχνες στην ίδια σκηνή.

Στη σκηνή μαζί με την Εύα συμπράττουν οι Μάριος Λαζ Ιωαννίδης (διασκευές, ενορχηστρώσεις, κιθάρες, live production, φωνή), Αντώνης Τσιάπαλης (μπάσο), Μάριος Ιωάννου (τύμπανα) και Νίκος Σάλτας (πλήκτρα, φωνή). Η Μελίνα Μάσχα επιμελείται τον φωτισμό ενώ το video art η Κλεοπάτρα Κοραή.

Παρασκευή 25 Μαρτίου

Παρασκευή 1 και 8 Απριλίου

Nixon Bar, Αγησιλάου 61Β, Κεραμεικός

Ώρα έναρξης: 22.00

Είσοδος: 5 ευρώ

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

13 − seven =