Η Lady Gaga θα είναι στον 6ο κύκλο του “American Horror Story”

Η Lady Gaga είπε το μεγάλο «ναι» για τον 6ο κύκλο της σειράς «American Horror Story» όπως αποκάλυψε σε συνέντευξη της σε ραδιοφωνικό σταθμό της Νέας Υόρκης. Βέβαια, η pop star δεν είπε τίποτα παραπάνω για το ποιος θα είναι ο ρόλος της ή το θέμα της νέας σεζόν, αλλά και αυτό είναι μια μεγάλη ανακοίνωση.

Η εκκεντρική pop star, και τώρα και ηθοποιός, πέρασε τις εξετάσεις της με τον πρωταγωνιστικό της ρόλο ως The Countess, την προηγούμενη σεζόν με το “Hotel”, μπορεί τη συμμετοχή της να μην είδαν στην αρχή με καλό μάτι οι φανατικοί θαυμαστές της σειράς και έπειτα από την αποχώρηση της Jessica Lange, μετά από 4 κύκλους στη σειρά,  αλλά τελικά, κατάφερε να κερδίσει την προσοχή τους. Η Gaga κέρδισε και χρυσή σφαίρα για τον ρόλο της στη δημοφιλή σειρά, κλείνοντας αρκετά στόματα.

Δεν βρισκόμαστε προ εκπλήξεως, καθώς ο Murphy της είχε ζητήσει τη περασμένη χρονιά, να συμμετάσχει στον επόμενο κύκλο της σειράς και εκείνη απάντησε θετικά. Απλά τώρα ήρθε και η επίσημη επιβεβαίωση δια στόματος της.  Μέχρι στιγμής, το μόνο όνομα που έκλεισε για τον 6ο κύκλο είναι η Angela Bassett, ενώ ενδέχεται να δούμε και την Sarah Paulson. Κάτι που το επιθυμούμε διακαώς.

Εν κατακλείδι, η Lady Gaga είναι με φουλ τα γκάζια από τις αρχές της χρονιάς. Πρώτα η εμφάνιση της στο Superbowl, μετά το high tech αφιέρωμα επί σκηνής για τον David Bowie στα Grammys και τέλος στα Oscars. Τέλος ετοιμάζει και το νέο της comeback-album που θα έρθει μέσα στα μέσα της χρονιάς.

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

five × five =

Ads