Η Nia Vardalos, στο The Catch

Κι ενώ η Nia Vardalos, απολαμβάνει τον ΠΑΤΑΓΟ, που έχει προκαλέσει η συνέχεια της αγαπημένης μας Οικογένειας Portokalos στο My Big Fat Greek Wedding 2, ανακοινώθηκε ότι η διάσημη ηθοποιός αποτελεί πλέον μέλος του cast της σειράς The  Catch. Σύμφωνα με το site deadline.com, το οποίο και έβγαλε την είδηση, ακούγεται ότι η Nia, θα παίξει μία νευρωτική αλλά δεινή παραχαράκτρια.

Να πούμε ότι η σειρά The Catch ανήκει στη Shondaland, δηλαδή έχει δημιουργηθεί από την Βασίλισσα του δράματος Shonda Rhimes. Επίσης είναι η δεύτερη φορά που βλέπουμε στη Shondaland την Vardalos, καθώς το 2012, έκανε την πρώτη της εμφάνιση στην σειρά θρύλο Grey’s Anatomy, στην 8η σεζόν και επεισόδιο 12. Εκεί έκανε την Karen, μία ασθενή με υπατική ανεπάρκεια, η οποία θα πάρει το συκώτι της αδερφής της. Οι δυο τους όμως τσακώνονται για το γεγονός της δωρεάς αυτής, όταν η Karen φτύνει αίμα, και ο οργανισμός της καταρρέει. Τελικά παίρνει το συκώτι και γίνεται καλά, όμως ο τσακωμός με την αδερφή της συνεχίζεται μετεγχειρητικά, μέχρι που η Meredith μπαίνει στη μέση και βάζει τέλος.

Περιμένουμε με ανυπομονησία τη Nia Vardalos στο The Catch, και κάτι μου λέει ότι θα μας αρέσει τρελά ο ρόλος της.
Προς το παρόν όμως, ας πάρουμε μία δόση Ελλάδας του εξωτερικού με το trailer του My Big Fat Greek Wedding 2, που βγαίνει στους Ελληνικούς Κινηματογράφους στις 7 Απριλίου. Και να υπενθυμίσουμε ότι στο Soundtrack της ταινίας, βρίσκεται και το μοναδικό “Που Πήγε Τόση Αγάπη”, της δικής μας Έλενας Παπαρίζου, το οποίο τραγούδι ανήκει στο πλατινένιο δίσκο της Υπάρχει Λόγος του 2006. Η Έλενα το ανακοίνωσε και το τραγούδησε στη συναυλία της στο The Box την Κυριακή 20/03, και μας συγκίνησε όλους.

Δείτε το Trailer της ταινίας και την ερμηνεία του Που Πήγε Τόση Αγάπη από την Έλενα.

 

Tags:

  • Γεννημένος στην Αθήνα, είμαι όμως Μαρουσιώτης μέχρι τα μπούνια. Η μουσική πλέον κυλάει στις φλέβες μου, όπως ο κινηματογράφος (ειδικά οι περιπέτειες και η Disney) και οι σειρές. Πείτε με καμένο…ειμαι! Εύχομαι να γίνω σκηνοθέτης σε κάποια στιγμή, και τα όνειρά μου να αποτυπωθούν στη μεγάλη οθόνη. Χιούμορ, και αλήθεια είναι τα όπλα μου. #InTruthIBelieve το motto μου.

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

9 − 8 =

Ads