Ο Μύρωνας Στρατής περιγράφει τον εαυτό του μέσα από ένα video |Δες το εδώ

Σε ένα video που ανέβηκε στην official page του Netwix είδαμε τον ταλαντούχο Μύρωνα Στρατή να αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές του που ίσως να μην γνώριζε ούτε η πιο φανατική του θαυμάστρια.

Το video έχει διάρκεια περίπου τρία λεπτά και σε αυτό μας δηλώνει πως είναι τραγουδοποιός δηλαδή γραφεί και ερμηνεύει τα ίδια του τα τραγούδια αλλά εξομολογείται μυστικά για την προσωπικότητα του.

Είναι χαμηλών τόνων και μάλλον σε αυτό θα οφείλεται πως όταν άκουσε πρώτη φορά κομμάτι του στο ραδιόφωνο κάποιος πίστευε πως του έχει κάνει πλάκα.

Αυτό το ξέρατε εσείς ; Του αρέσει να τρώει τους ξηρούς καρπούς σε τριάδες… ενδιαφέρουσα και ξεχωριστή πληροφορία θα έλεγε κανείς.

Έκπληξη όμως μας προκάλεσε η ένοχη απόλαυση του Μύρωνα Στρατή η οποία είναι κάποια παλιά τραγούδια του Πάνου Κιάμου αλλά και το πιο τρελό του όνειρο του να ανοίξει κάποια μέρα την συναυλία των U2 στο Wembley.

Του αρέσει η ηρεμία και δεν λέει ποτέ ψέματα για κακό σκοπό.

Αν είχε άλλο όνομα δηλώνει πως αυτό θα ήταν Γιάννης , αυτή τη περίοδο του λείπει μια κιθάρα αλλά συγκρατείται λόγω της κρίσης, επίσης δεν θυμώνει εύκολα και ο μεγαλύτερος φόβος του είναι ο χρόνος τα γηρατειά και ο θάνατος.

Αυτό που χρειάζεται ο Μύρωνας ; Ανθρώπους να τον αγαπούν και να τους αγαπάει γιατί μην ξεχνάτε η αγάπη κερδίζει πάντα

Αυτή την περίοδο ο Μύρωνας Στρατής μόλις κυκλοφόρησε το νέο του δίσκο με τίτλο ‘’Βαθιές Αναπνοές’’ από την COBALT, και ολοκληρώνει τις εμφανίσεις του με τον Ησαΐα Ματιάμπα στον Σταυρό του Νότου. Το καλοκαίρι θα τον δούμε μαζί με το άλλο του μισό στην σκηνή τον Ματιάμπα αλλά και την Έλενα Παπαρίζου σε ένα δροσερό ανατρεπτικό τουρ.

Δείτε το video από ΕΔΩ!

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

five × 2 =