Συνέντευξη τύπου | Μάριος Τόκας «Μια μουσική παράσταση με τα τραγούδια του»

Λίγες μέρες πριν τη μεγάλη μουσική παράσταση – αφιέρωμα στα τραγούδια του Μάριου Τόκα στο Θέατρο Badminton πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 28 Μαρτίου Συνέντευξη Τύπου στο Σπίτι της Κύπρου.

Η συνέντευξη ξεκίνησε με την δήλωση της παραγωγής ότι τα εισιτήρια για την συναυλία-αφιέρωμα στο Μάριο Τόκα στο Badminton τη Δευτέρα 4 Απριλίου έχουν εξαντληθεί. Για το λόγο αυτό και μετά από απαίτηση του κοινού η παραγωγή αποφάσισε να προχωρήσει και σε δεύτερη ημέρα διεξαγωγής την Τρίτη 5 Απριλίου.

IMG_0984Η Γιώτα Νέγκα, ο Μίλτος Πασχαλίδης, η Δήμητρα Σταθοπούλου, ο Ηλίας Μπενέτος που έχει αναλάβει την καλλιτεχνική επιμέλεια και τη σύνθεση του προγράμματος, ο Μηνάς Βιντιάδης που έχει αναλάβει τα κείμενα αλλά και η σύζυγος του συνθέτη και σύμβουλος του προγράμματος της συναυλίας Αμαλία Τόκα μίλησαν για τον Μάριο Τόκα, δήλωσαν ενθουσιασμένοι για την συμμετοχή τους στις συναυλίες αυτές και απάντησαν στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

IMG_1055Τη συζήτηση άνοιξε ο Μηνάς Βιντιάδης όπου μίλησε για μια “συγκέντρωση” φίλων, για μια ανάγκη των τραγουδιστών να μοιράζονται τα τραγούδια που αγάπησαν.

IMG_1000Ο Ηλίας Μπενέτος ανέφερε ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει κάποιος όταν θέλει να φτιάξει το πρόγραμμα με τα τραγούδια του, δεν είναι πια τραγούδια θα χρησιμοποιήσει αλλά πια τραγούδια του θα αφήσει απ’ έξω.

IMG_0998Η Δήμητρα Σταθοπούλου, η νεότερη ερμηνεύτρια της παρέας αυτής, δήλωσε ότι είναι μεγάλη τιμή και πολύ σημαντικό που συμμετέχει και χαίρεται ιδιαίτερα για την μεγάλη προσέλευση του κόσμου που αγκαλιάζει με θέρμη τις συναυλίες αυτές.

IMG_1027Η Γιώτα Νέγκα όπως ανέφερε, παρ’ όλο που δεν είχε την τύχει να τον έχει γνωρίσει από κοντά, έχει φτιάξει μια εικόνα με τον χαρακτήρα του, μέσα από τα τραγούδια του. “Ένα φεγγάρι γαλάζιο ανείπωτο βαθύ” μου χάρισε και μένα ανέφερε χαρακτηριστικά και θυμήθηκε στην πρώτη της συμμετοχή που είχε την χαρά να τραγουδήσει τα “Δίδυμα Φεγγάρια” με τον Δημήτρη Μητροπάνο… και ένιωθε τον Μάριο εκεί…και ας έλειπε. Τώρα θα νιώθει τον Μάριο και τον Δημήτρη εκεί.

IMG_1048Ο Μίλτος Πασχαλίδης αναφέρθηκε στον Μάριο Τόκα από την μεριά του τραγουδοποιού. Τον χαρακτήρισε ως διάδοχο του Μάνου Λουίζου ο οποίος μπορούσε να γράψει και να κατασκευάζει τόσο σκοτεινά όσο και χαρούμενα τραγούδια. Ο Μάριος Τόκας ήταν ένας μεγάλος μελωδός. Ένας γλυκός και τρυφερός άνθρωπος. Είχαμε βρεθεί αρκετές φορές και κάναμε σχέδια…. αλλά όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο θεός γελάει…

Πληροφορίες:

Badminton Theater
Δευτέρα 4 & Τρίτη 5 Απριλίου 2016

Ώρα έναρξης: 20.30

Τιμές εισιτηρίων: 10 €, 15€, 20€, 25€, 35 €
ισχύουν ομαδικά εισιτήρια

Προπώληση: Ταμεία Θεάτρου Badminton, 210 88 40 600, viva.gr, artinfo.gr Καταστήματα: Public, Παπασωτηρίου, Seven Spots, IANOS, Media Markt
Πληροφορίες – κρατήσεις:Ταμεία Θεάτρου BADMINTON: 210 8840600, abcd.gr

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

11 + nineteen =

Ads