Αυτό πρέπει να το δεις : Η Lady Gaga παρέλαβε το Jane Ortner Artist Award στο Beverly Hills

Η Lady Gaga μας χάρισε μια όμορφη ομιλία καθώς παραλάμβανε το Βραβείο Καλλιτέχνη την Δευτέρα στο Beverly Hills. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας η τραγουδίστρια ευχαρίστησε τους δασκάλους φωνητικής της , την μπάντα της , και τους φίλους της , και συμβούλεψε το κοινό να μην δίνει βάση στα χρήματα και στη φήμη γιατί δεν συγκρίνονται με την μουσική .

‘’ Θα ήθελα να πω , στο πνεύμα αυτής της όμορφης βραδιάς και όλων των ευλογιών που είχαμε απόψε ,’’ είπε η Gaga . ‘’ Πιστεύω πως είναι τόσο υπέροχο για όλους εμάς να φύγουμε απόψε με μια εσωτερική αίσθηση έμπνευσης να βοηθήσουμε άλλους ανθρώπους να νιώσουν μια γνήσια αγάπη για την μουσική που είναι πάνω απ το να γίνεσαι διάσημος , και πάνω απ το να βγάζεις χρήματα , πάνω απ το να γίνεσαι αστέρι , πάνω απ το να φαίνεται πως τα έχεις όλα . Γιατί μπορώ να σας πω ότι όλα αυτά δεν συγκρίνονται με τίποτα με τα τραγούδια. ‘’

Έπειτα από όλη αυτή τη συγκινητική ομιλία η Gaga ανέλαβε τη σκηνή με τον Brian Newman ερμηνεύοντας τα αγαπημένα της Jazz κομμάτια , μεταξύ τους το ‘’ La Vie En Rose’’ και το ‘’New  York , New York ‘’ .

Δείτε τα παρακάτω

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

two + eight =

Ads