Δέσποινα Βανδή: «Την πραγματική διάσταση του χρόνου την αντιλαμβάνομαι μέσα από το μεγάλωμα των παιδιών μου.»

Δίχως αμφιβολία, ο πιο σημαντικός ρόλος στην ζωή μιας γυναίκας είναι αυτός της μητρότητας διότι, έτσι, ολοκληρώνεται. Τι γίνεται όμως όταν πρόκειται για μια επιτυχημένη και διάσημη γυναίκα-μητέρα; Η Δέσποινα Βανδή συνδυάζει καθημερινά όλους τους ρόλους στους οποίους καλείται να ανταπεξέλθει επιτυχώς κάθε γυναίκα. Καλή σύζυγος, εργαζόμενη, άξια μητέρα και, φυσικά, ποθητή γυναίκα! Ρόλοι που πρέπει να χωρέσουν μέσα σε ένα 24ωρο και τις περισσότερες φορές, αν ανήκεις στη συγκεκριμένη κατηγορία γυναικών, εύχεσαι να κρατούσε λιγάκι παραπάνω…

Με ανοιξιάτικη διάθεση και λίγες μέρες πριν την έναρξη των εμφανίσεών της στο Θέα μαζί με τον Χρήστο Χολίδη (6 Μαΐου), η Δέσποινα Βανδή φωτογραφίζεται και μιλά στο InStyle Μαΐου που κυκλοφορεί.

Η σύγκινήση και η θλίψη της για τον τραγικό χαμό του παρολίγον συνεργάτη της Παντελή Παντελίδη, ο Ντέμης-ο γάμος τους-τα κίτρινα δημοσιεύματα, τα παιδιά της, οι ρόλοι της ως μητέρα-σύζυγος-εργαζόμενη-γυναίκα, οι νέες επιχειρηματικές ιδέες ενδυματολογικού αλλά και.. μαγειρικού ενδιαφέροντος είναι τα θέματα που σχολιάζει η Δέσποινα Βανδή στο γνωστό γυναίκειο περιοδικό!

Για τον Παντελή Παντελίδη: «…ήμουν σοκαρισμένη κι όλο αυτό είχε τη διάσταση ενός ονείρου – ή μάλλον εφιάλτη. Ήταν σα να μη το ζω πραγματικά. Αυτό που με γεμίζει θλίψη, όμως, είναι όταν σκέφτομαι τη μάνα του Παντελή…»

Για τον Ντέμη και τη σχέση τους: «Ο Ντέμης έχει κατά καιρούς διαφωνήσει με επιλογές που έχω κάνει κι αυτό γιατί εκείνος πιστεύει περισσότερο σε μένα από ό,τι εγώ στον εαυτό μου. Είμαι πραγματικά τυχερή που είναι ο σύντροφος της ζωής μου εδώ και δεκαεπτά χρόνια… ποτέ δεν σταματά να ονειρεύεται και αυτό το λατρεύω.»

Για το ρόλο της ως μητέρα: «Επειδή εγώ περνάω περισσότερο χρόνο με τα παιδιά στο σπίτι, ο ρόλος του «θέτω τα όρια» σε κάποια πράγματα είναι περισσότερο δικός μου!».

Διαβάστε περισσότερα στο νέο τεύχος του InStyle Μαΐου που κυκλοφορεί!

13012626_990127287703557_1394102644943509898_n

 

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

two + two =

Ads