«Με την πόρτα ανοιχτή» – Αντώνης Ρέμος | Ακούστε την Acapella διασκευή του τραγουδιού από τους «Kirk & Nerria»

Η πρώτη εκτέλεση του πολύ γνωστού τραγουδιού «Με την πόρτα ανοιχτή» ανήκει στον Αντώνη Ρέμο. Κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1998 και συμπεριλαμβανόταν στον δίσκο «Καιρός… να πάμε παρακάτω». Σε μουσική Κυριάκου Παπαδόπουλου και στίχους Γιάννη Δόξα το τραγούδι ξεχώρισε κυρίως για την «ιδιαιτερότητα» των στίχων του και την ερμηνεία του Αντώνη Ρέμου.

Οι Kirk & Nerria (Κυριάκος Ηλιάδης & Αργυρώ Μπουζουνιεράκη) μας παρουσιάζουν μια πολύ διαφορετική εκδοχή του τραγουδιού, μη αναμενομένη. Η διασκευασμένη acapella εκδοχή του τραγουδιού είναι κάτι που δεν έχουμε ξανακούσει. Δεν υπάρχει κανένα μουσικό όργανο και ό,τι ακούγεται είναι προϊόν στόματος τραγουδισμένο από τους Kirk & Nerria. Πολλές ώρες studio για ένα αποτέλεσμα που ικανοποίησε τους δημιουργούς του!

Εσάς;;

Απολαύστε το εδώ!

Λίγα λόγια για τους Kirk & Nerria:

Πρόκειται για ένα ντουέτο από την Ελλάδα αποτελούμενο από τους Κυριάκο Ηλιάδη και Αργυρώ Μπουζουνιεράκη (τραγουδιστές, μουσικοί και τραγουδοποιοί). Ουσιαστικά είναι ένα ντουέτο επανεκτελέσεων. Μουσικά κινούνται σε Rock και Pop στυλ, κυρίως βασισμένο στην Αμερικάνικη και Βρεττανική σκηνή.

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

one × 1 =