Σάκης Ρουβάς: «Στις αρχές αισθάνθηκα ότι μιλάνε για μένα χωρίς να με ξέρουνε. Αισθάνθηκα πολλές φορές αδικημένος. Σιγά σιγά άρχισα να καταλαβαίνω…»

Η συνάντηση Σάκη Ρουβά και Πέτρου Κωστόπουλου στο πλατό της εκπομπής του «Βράδυ» ήταν, σίγουρα, κάτι που απολαύσαμε τηλεοπτικά. Ευδιάθετος, χαρούμενος με ένα πλατύ χαμόγελο καθόλη τη διάρκεια, αίσθηση του χιούμορ μας έκανε να περάσουμε πολύ καλά το χθεσινό βράδυ Τέταρτης! Ο ερχομός του τέταρτου μέλους της οικογένειάς του οσονούπω, η αγάπη του για τη μουσική και τον αθλητισμό, οι θαυμάστριες, τα θετικά και αρνητικά της δημοσιότητας, η παρούσα κατάσταση στην Ελλάδα ήταν μερικά από τα θέματα που συζητήθηκαν.

Αποσπασματικά κάποιες δηλώσεις του Σάκη Ρουβά:

«Πάντα, όταν μιλάμε για τους άλλους, βλέπουμε τα πράγματα μέσα από τη δική μας οπτική γωνία. Ο καθένας ό,τι βλέπει είναι αυτό που αντιλαμβάνεται. Και άμα αντιλαμβάνεται αυτό, σημαίνει ότι έχει κοινά στοιχεία με αυτό… Είναι δικό του θέμα όχι δικό μου. Αυτό δε σημαίνει ότι εγώ δεν έχω τα θέματά μου.»

«Πολλές φορές το να είσαι ανώνυμος και να μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις χωρίς να σκέφτεσαι τίποτα απολύτως, έχει την πλάκα του.»

«Αυτή τη στιγμή δε βλέπω πολλή αισιοδοξία γιατί δεν είναι αυτό που μας διέπει αυτή τη στιγμή αλλά ότι είμαι αισιόδοξος, βεβαίως και είμαι αισιόδοξος.»

«Μετά από αρκετή προσωπική μου εργασία και ενδοσκόπηση έχω ανακαλύψει μια σειρά από ανθρώπους οι οποίοι έχουν πολύ λιγότερα από ό,τι έχουμε όλοι εμείς αυτή τη στιγμή. Έχω δει ανθρώπους οι οποίοι είχαν ατυχήματα και τους λείπουν τα πόδια, τους λείπουν τα χέρια και έχουν βρει τρόπο μέσα στην καθημερινότητά τους να είναι ευτυχισμένοι. Αυτό άρχισε να με βάζει σε υποψίες, κάτι δεν πάει καλά. Δεν μπορεί εγώ να τα έχω όλα, να είμαι υγιής, αρτιμελής, να έχω την οικογένειά μου, να έχω χρήματα και να διαπιστώνω ότι υπάρχουν στιγμές που είμαι δυστυχισμένος ή θλιμμένος ή θέλω παραπάνω. Τότε, όταν άρχια να βλέπω αυτούς τους ανθρώπους, να τους μελετώ, να συναναστρέφομαι μαζί τους διαπίστωσα ότι η ευτυχία τελικά δεν εξαρτάται από τα γεγονότα που συμβαίνουν γύρω μας αλλά από το πώς εμείς αντιμετωπίζουμε αυτά τα γεγονότα.»

Δεν θα μπορούσε να λείψει το μουσικό μέρος από την εκπομπή με τον Σάκη Ρουβά να μαθαίνει στον Πέτρο Κωστόπουλο χαρακτηριστικές χορευτικές του φιγούρες με εκείνη την ενέργεια που έχουμε να συνηθίσει να τον βλέπουμε και να τον θαυμάζουμε on stage!

Απολαύστε τον στο video που ακολουθεί!

 

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

18 + fourteen =