«Τα μαγικά σου χείλια» | Δείτε το ανατρεπτικό video clip του Γιώργου Αλκαίου με θέμα τη μοναξιά των ανθρώπων και τις σχέσεις εξ αποστάσεως

«Άλλοι φεύγουν, άλλοι γυρίζουν, άλλοι μένουν, άλλοι επιμένουν,
Άλλοι βρίσκονται, άλλοι χάνονται, άλλοι προχωρούν, άλλοι απλά κοιτούν.
Άλλοι ΑΚΟΜΑ ονειρεύονται. Άλλοι ΠΑΝΤΑ ερωτεύονται.
Και άλλοι μένουν για πάντα εκεί, σε ένα ”για πάντα”.»

 

Και κάπως έτσι γεννιούνται τα τραγούδια, δημιουργούνται οι αναμνήσεις, πλάθονται οι εικόνες. Γιατί τα τραγούδια μιλάνε για ιστορίες που λίγο πολύ όλοι έχουμε ζήσει κάποια στιγμή στη ζωή μας. Και είναι σημείο των καιρών το «μακριά» και όχι το «μαζί» στις σχέσεις…

«Τα μαγικά σου χείλια»! Ένα τραγούδι που γίνεται 9λεπτη κινηματική ιστορία συνοδευόμενη από μια συγκολινιστική αφήγηση. Τα συγκινησιακά κείμενα της Κασσιανής Καραγκιουλέ, ο τρόπος αφήγησης της γνωστής και αγαπημένης ηθοποιού Έλντας Πανοπούλου και η κινηματική-cinematic σκηνοθετική ματιά του Chris Tsoukalas (Basement Studio Production) προσδίδουν στο τραγούδι μια άλλη διάσταση και δυναμική, κάνοντας το νόημά του πιο άμεσο σαν να βιώνεις εδώ και τώρα την ιστορία των πρωταγωνιστών.

Στο video clip αν και θα περίμενε κανείς να δει τον ερμηνευτή, εντούτοις πρωταγωνιστούν οι Γιάννης Απέργης, Άγγελος Δεληκάρης, Μαρία Κολοβού, Ελευθερία Κοντογεώργη, Τάσος Περάκης, Δέσποινα Σακκή (από την Ανώτερη Δραματική Σχόλη «Μέλισσα» της Έλντας Πανοπούλου).

Ο Γιώργος Αλκαίος επιστρέφει δυναμικά μετά από πολύ καιρό γιατί έχει κάτι να πει! Ένας καλλιτέχνης από τους πιο αγαπημένους της γενιάς του που δηλώνει και πάλι παρών!

«Τα μαγικά σου χείλια»,

σε μουσική Γιώργου Αλκαίου & στίχους Δημοσθένους Α

Κυκλοφορεί από την UTOPIA PLUS!

Δείτε το VIDEO CLIP εδώ!

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

6 + three =