Ακούστε το τραγούδι που θα ερμηνεύσει ο περσινός νικητής της Eurovision Mans Zelmerlow στον μεγάλο Τελικό του Σαββάτου

Το νέο single του περσινού νικητή της Eurovision είναι γεγονός!

Fire In The Rain” θα μας τραγουδήσει ο Mans Zelmerlow για πρώτη φορά live αυτό το Σάββατο 14/05 στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision!

Ύστερα λοιπόν από τη no1 επιτυχία στην Ελλάδα με το τραγούδι “Heroes“, ο Mans είναι έτοιμος να κατακτήσει για ακόμα μία φορά το ελληνικό κοινό!

Το νέο τραγούδι του Σουηδού καλλιτέχνη αποτελεί έναν συνδυασμό από folk-pop ήχους με ηλεκτρονικά στοιχεία, μια συνέχιση του ήχου του προηγούμενου άλμπουμ Perfectly Damaged που κυκλοφόρησε το 2015.

Το κομμάτι αφηγείται την ιστορία μιας σχέσης που επέζησε από κακουχίες και βγήκε ακόμα πιο δυνατή. Ο τραγουδιστής κυκλοφόρησε πρόσφατα το lyric video για το κομμάτι σε παρόμοιο στυλ με τα lyric videos του “Heroes” και “Should’ve Gone Home”. Στο video βλέπουμε και πάλι τον τραγουδιστή μπροστά από ένα άσπρο φόντο και γύρω του «πετάγονται» εφφέ βροχής και οι στίχοι.

Το “Fire in the Rain” είναι το lead single της επανακυκλοφορίας του τελευταίου του άλμπουμ με νέο τίτλο “Perfectly Re:Damaged” που θα κυκλοφορήσει στις 13 του Μάη, λίγο πριν τον μεγάλο Τελικό του Σαββάτου, όπου και θα εκτελέσει Mans και πάλι χρέη παρουσιαστή.

Ακούστε το!

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

1 × three =