Χάρης Γκατζόφλιας – Λάζαρος Αντωνιάδης «Αυλή» | Ερμηνεύει ο Πάνος Ζώης

Ο Χάρης Γκατζόφλιας, έχοντας στο ενεργητικό του μουσικές θεατρικές παραστάσεις, αλλά και πρωτότυπες μουσικές συνθέσεις για τον κινηματογράφο, συναντά το νεοφερμένο στιχουργό Λάζαρο Αντωνιάδη σε μια σύνθετη επιλογή επτά τραγουδιών· ακουσμάτων από την ευρωπαϊκή κουλτούρα, τις μυρωδιές της Ανατολής και την πολύπλευρη ακουστική της Μεσογείου, ερμηνευμένα από τους Θοδωρή Βουτσικάκη, Πάνο Ζώη, Κική Τσαλίκη, Κωνσταντίνα Πάλλα, Μέλα Γεροφώτη, και Νόνικα Μαλκουτζή.

Η σύνθεση του πρώτου κύκλου δημιουργίας τους έχει πυρήνα τη δυναμική συνάντηση των σουρεαλιστικών στοιχείων και τη λατρεία των εικονοπλαστικών κειμένων. Επτά τραγούδια για μια γενιά που περνά και μια γενιά που επιστρέφει στις ρίζες της. Ένα άλμπουμ με φυσικό ήχο που δεν αναλώνεται στις ηλεκτρονικές συνθήκες της εποχής. Αφημένο για να αποδώσει τις μουσικές φόρμουλες και να ενισχύσει την εγγραφή με όσο πιο φυσικό τρόπο γίνεται.

Οι φωνές μονοπωλούν το ενδιαφέρουν, αφού δεν υπάρχουν φωνητικά.

Το βιβλίο cd γεννήθηκε από την ανάγκη της φυσικής εξέλιξης του απτού προϊόντος, παρ’ όλο που τείνει η εξάλειψη του. Η επιμέλεια του εικαστικού ανήκει στον Zack Sef.

Μια ιδιαίτερη αποτύπωση.

Ένα άλμπουμ από τους δημιουργούς και τους ερμηνευτές του

που ισάξια κρατούν τους ρόλους.

IMG_0230Στων Άγιων τα νερά
Επ. παραγωγής: Χ. Γκατζόφλιας & Λ. Αντωνιάδης
Ενορχηστρώσεις: Χ. Γκατζόφλιας

Το πρώτο τραγούδι “Η Αυλή”, από το δίσκο “Στων Άγιων τα νερά”, με ερμηνευτή τον Πάνο Ζώη, κυκλοφορεί επίσημα από την 1η Μαΐου.

Κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Μετρονόμος.

Ακούστε την “Αυλή”

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

12 + 1 =