Οι OneRepublic παρουσιάζουν το νέο τους single “Wherever I Go”

Ήρθε η ώρα να αφήσετε τους OneRepublic να σας παρασύρουν με το νέο τους κομμάτι ”Wherever I Go”.

Για μερικές εβδομάδες το γνωστό συγκρότημα έδινε στοιχεία στους θαυμαστές του για τον τίτλο του κομματιού μέσα από χειρόγραφα γράμματα, και τους ζήτησε να συμμετέχουν στην μυστηριώδη καμπάνια τους. Αυτό που μένει είναι να δούμε με ποιόν τρόπο χρησιμοποίησαν την βοήθεια των fans. Ο Ryan Tedder βασικός τραγουδιστής επιτέλους μας αποκάλυψε τα σχέδια του συγκροτήματος για νέο τραγούδι και δίσκο.

Ο Tedder δήλωσε στο περιοδικό Wonderland πως το νέο κομμάτι είναι εμπνευσμένο από τις δουλειές των Miike Snow και χρησιμοποιεί εντελώς live παραγωγή , αλλά δεν είναι ακόμα σίγουρο πως ακούγεται το υπόλοιπο κομμάτι.

Το τραγούδι από μόνο του δεν περιγράφει τον υπόλοιπο δίσκο,” Είπε. ”Πιστεύω πως θα είναι σοκαριστικό , η πρώτη αντίδραση που έχει κάποιος είναι να γουρλώνει τα μάτια και να λέει ‘Θεέ μου’ . Δεν είναι δείγμα από όλο το album , είναι σαν να πηγαίνεις να πάρεις βραδινό , και δεν παίρνεις μπριζόλα για ορεκτικό και πάλι μπριζόλα για δείπνο , το χωρίζεις , και έχεις διαφορετικά πράγματα , αυτό λοιπόν είναι το καλύτερο ορεκτικό που θα μπορούσαμε να έχουμε σκεφτεί.”

Ακούστε το παρακάτω

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

eleven − eight =

Ads