Μάθετε ποιοι θα συμμετάσχουν στη νέα μουσική παράσταση των Εκείνος + Εκείνος στο “Σταυρό του Νότου Plus”

Στη νέα μουσική τους παράσταση «Μέτρα με τέχνη τον καιρό» στο Σταυρό του Νότου Plus, οι Εκείνος + Εκείνος μοιράζονται τη σκηνή με τους Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Ευτυχία Μητρίτσα, Μιχάλη Μυτακίδη, Μαίρη Μπρόζη και Σπύρο Μακρή.

Διαβάστε παρακάτω λεπτομέρειες για την παράσταση:

Έλειψαν 11 χρόνια από τα μουσικά πράγματα. Επέστρεψαν με μια μεγάλη συναυλία τον Μάιο του ‘15 και το Σάββατο 14 Μαΐου, στον Σταυρό του Νότου Plus, οι «Εκείνος + Εκείνος» γιορτάζουν τον πρώτο χρόνο της επιστροφής τους αλλά και τη δημιουργία του νέου τους δίσκου με τίτλο “Μέτρα με τέχνη τον καιρό”.

Οι “Εκείνος + Εκείνος” στον “Σταυρό του Νότου Plus” θα έχουν μεγάλη παρέα επί σκηνής: παρόντες δηλώνουν ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου με την συνεργάτιδα του και καλή μας φίλη Μαίρη Μπρόζη , ο Μιχάλης Μυτακίδης – B.D. FOXMOOR των ACTIVE MEMBER , η εξαιρετική Ευτυχία Μητρίτσα και ο συνοδοιπόρος Σπύρος Μακρής .

Σε αυτή τη μουσική παράσταση – γιορτή, o Nίκος και ο Kώστας θα μοιραστούν με τους παλιούς και νέους τους φίλους τα κλασσικά και αγαπημένα τους τραγούδια: “Χειμωνιάτικα μπαρ“, “Χρώματα“, “Μια γυναίκα μόνο ξέρει“, “Είσαι ότι έχω“, “Παραισθήσεις“, “Αγάπη, τι δύσκολο πράγμα“, “Τα Λόγια Κομμάτια“, το νέο τους τραγούδι “Κεντρική ιδέα… να ’μαστε μαζί” και τις άλλες σημαντικές στιγμές από την καλλιτεχνική τους πορεία καθώς και μουσικές εκπλήξεις!

Μαζί τους παίζουν οι μουσικοί Γιάννης Γρυπαίος στο μπάσο, Βαγγέλης Κρίθαρης στην ηλεκτρική κιθάρα και ο Δημήτρης Αιγινίτης στα τύμπανα και στα φωνητικά.

Πληροφορίες

Ώρα έναρξης: 10.30μμ
Φραντζή 14, Νέος Κόσμος – Αθήνα
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2109226975

www.stn.gr
Είσοδος: 12€ με μπύρα ή κρασί

αφίσα

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

five × 2 =