SUIT ‘EM UP: «Ο στόχος μας είναι να κάνουμε τον κόσμο να χορέψει και να διασκεδάσει.»

Οι SUIT ‘EM UP είναι μια νέα μουσική πρόταση στη ελληνική μουσική σκηνή, οι οποίοι παρουσιάζουν διασκευές από hits της R&B σκηνής, δημιουργώντας μια χορευτική ατμόσφαιρα . Αν και δεν έχουν ακόμη κάποια δισκογραφική κυκλοφορία στο ενεργητικό τους, μετρούν πολλά χρόνια στο χώρο με αρκετές εμφανίσεις στις μεγαλύτερες σκηνές της χώρας και του εξωτερικού, ενώ έχουν συνεργαστεί με γνωστά συγκροτήματα της pop όπως οι Vegas, οι Goin’ Through, Wedding Singers αλλά και με καλλιτέχνες όπως ο Φίλιππος Πλιάτσικας, η Μαριέτα Φαφούτη κ.α. Με αφορμή την εμφάνιση τους στις 18 Ιουνίου στο φεστιβάλ «To Rock του Μέλλοντος μας» μιλάνε για πρώτη φορά στο Μικρόφωνο:

“SUIT ‘EM UP” σας καλωσορίζουμε στο “Μικρόφωνο”. Μπορείτε να μας πείτε λίγα λόγια για εσάς; Από πού μας έρχεστε και το είδος της μουσικής που εκπροσωπείτε.

SUIT EM UP.: Οι Suit’ em up μετράμε ήδη δύο χρόνια ζωής. Είμαστε μια cover μπάντα, και η μουσική που παίζουμε χαρακτηρίζεται ως dance/ pop/ rnb/ hip hop. Όλα αυτά μαζί.. Ερχόμαστε από όλα τα μήκη και τα πλάτη της μουσικής γης μιας και ο καθένας μας έχει διαφορετικό μουσικό background κατά κύριο λόγο.

Τι το διαφορετικό θα ακούσει κανείς όταν θελήσει να έρθει να σας δει;

SUIT ‘EM UP.: Τα κύρια σημεία που έχουμε επικεντρωθεί σαν μπάντα είναι το δυνατό playlist που δε σε αφήνει να ανασάνεις και το πώς αποδίδονται τα κομμάτια live σε επίπεδο παραγωγής μιας και μιλάμε για κομμάτια ιδιαίτερα απαιτητικά σε αυτόν τον τομέα. Επίσης, έχουμε δώσει έμφαση και στον αισθητικό τομέα της μπάντας, μιας και έχουμε διαλέξει συγκεκριμένο dress code. Οπότε πρόκειται για οπτικοακουστικό «θέαμα» γενικά.

Τι θέλετε να αναδείξετε ακριβώς με τη μουσική σας;

SUIT ‘EM UP.: Ο στόχος μας είναι να κάνουμε τον κόσμο να χορέψει και να διασκεδάσει…ίσως θέλουμε να κάνουμε εσάς να αναδείξετε τις καλύτερες χορευτικές σας φιγούρες.

Ποιους καλλιτέχνες θαυμάζετε από το ξένο ρεπερτόριο;

SUIT ‘EM UP.: Η λίστα είναι αρκετά μεγάλη, αλλά βασικές μας επιρροές, είναι οι Justin Timberlake, Rihanna, Pharrell, Jay Z, Timbaland, Dr. Dre και φυσικά.. Snoop Dog.

Αν σας γινόταν απευθείας ανάθεση για τη Eurovision με ένα καλό τραγούδι θα σας ενδιέφερε να εκπροσωπήσετε την Ελλάδα ;

SUIT ‘EM UP.: Θα ήταν μια πρόκληση μάλλον. Βέβαια ο συγκεκριμένος διαγωνισμός έχει χάσει, κατά την άποψη μας, την έννοια του «θεσμού» που είχε παλιότερα και δεν ξέρουμε αν έχει και ιδιαίτερο νόημα πια.

Ποια είναι η γνώμη σας για τα talent shows; Είναι το «εισιτήριο» για να κάνει κάποιος καριέρα στη μουσική;

SUIT ‘EM UP.: Το «εισιτήριο» είναι ένα και μοναδικό..το ταλέντο σε συνάρτηση με την πολλή δουλειά..Τα υπόλοιπα είναι χρόνος για διαφημίσεις. Παρ’όλα αυτά είναι δημόσια έκθεση σε πάρα πολύ κόσμο και μπορεί να αποτελέσει ένα δυνατό kickstart. Από εκεί και πέρα είναι δουλειά του καλλιτέχνη να το αξιοποιήσει σωστά και να έχει διάρκεια στον χρόνο.

Πείτε μας λίγα λόγια το φεστιβάλ που θα συμμετάσχετε και πως αισθάνεστε γι αυτό.

SUIT ‘EM UP.: Ανυπομονούμε να βρεθούμε στην υπέροχη σκηνή του Δημ.Θεάτρου του Πειραιά στο φεστιβάλ «Το Ροκ του Μέλλοντος μας»! Θα συμμετέχουν και άλλοι αξιόλογοι καλλιτέχνες, θα είναι μια μέρα γεμάτη μουσική από όλα τα είδη. Πολύ σημαντικό να διοργανώνονται τέτοιες εκδηλώσεις στις μέρες μας, γιατί ο κόσμος το έχει ανάγκη. Τιμή μας που θα συμμετέχουμε!

Ετοιμάζετε κάτι δισκογραφικά;

SUIT ‘EM UP.: Δεν ετοιμάζουμε κάτι καθώς δεν είναι στις άμεσες προτεραιότητες μας. Παρ’ όλα αυτά, έχουμε μερικές ιδέες για το μέλλον.

Διακοπές ή δουλειά το καλοκαίρι;

SUIT ‘EM UP.: Διακοπές μάλλον. YOLO

Σας ευχόμαστε τα καλύτερα! Μια ευχή για τους θαυμαστές σας και για τους αναγνώστες του “Μικροφώνου” ;

SUIT ‘EM UP.: Ευχαριστούμε πολύ, να είστε πάντα καλά και να χορεύετε όσο πιο συχνά μπορείτε..

Οι SUIT ‘EM UP είναι:

Γιάννης Βογιατζής – φωνητικά
Μάγια Σιώζου – φωνητικά
Διονύσης Μόρφης – κιθάρα , πλήκτρα , φωνητικά
Αντώνης Χατζηκωσταντής – πλήκτρα , φωνητικά
Μαρία Σαχπασίδη – πλήκτρα , φωνητικά
Γιάννης Θωμάς – τύμπανα – περίεργους ήχους

Δείτε ένα απόσπασμα από τη live εμφάνιση τους στο ΜΠΡΑΒΟ ΡΟΥΛΑ:

 

domainmarket.gr web hosting

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

ten + fourteen =

Ads