Τι συμβαίνει με το νέο single της Britney Spears;

Η πριγκίπισσα της Pop, Britney Spears, ετοιμάζει το 9ο album της καριέρας της έχοντας ήδη ολοκληρώσει το 80% της δουλειάς. To πολυαναμενόμενο single “Make Me”-και όχι «Make Me Oooh» όπως είχε ακουστεί- πιθανολογείται ότι θα είναι διαθέσιμο στις 20 Μαϊου, κάτι τέτοιο όμως διαψεύδει ο Joe Riccitelli, αντιπρόεδρος της δισκογραφικής RCA Records.

Αν και η 20η του Μάη φαίνεται ιδανική ημερομηνία, καθώς συνδυάζεται με την εμφάνιση της Britney στη σκηνή των Billboard Music Awards 2 μέρες αργότερα, το στέλεχος της RCA Records ανέφερε ότι θα πρέπει να περιμένουμε το “Make Me” μέσα στο καλοκαίρι.

Ο Riccitelli στις δηλώσεις του φάνηκε ιδιαίτερα ενθουσιασμένος με τη νέα δουλειά της αγαπημένης pop star, δεν έκρυψε την αισιοδοξία του ως προς την πορεία των τραγουδιών του δίσκου στα charts ενώ επεσήμανε ότι σε όσους έχει παρουσιάσει το νεό single, το υποδέχτηκαν με θέρμη, μεγαλύτερη από το αναμενόμενο.

Όσον αφορά στην ίδια την Britney, είπε ότι εκείνη αγαπάει πολύ τόσο τον ρόλο της τραγουδίστριας όσο και εκείνον της μητέρας. Είναι τόσο καλόκαρδος και ευχάριστος άνθρωπος όσο φανταζόμαστε. Σχολίασε επίσης την αλλαγή της τραγουδίστριας ανά τα χρόνια, το πόσο δηλαδή έχει ωριμάσει σε σχέση με την αρχή της καριέρας της: «Δεν είναι απλά καλλιτέχνις, είναι ολοκληρωμένη γυναίκα», ανέφερε χαρακτηριστικά και προσέθεσε: «Είναι πολύ ευχάριστο να δουλεύεις μαζί της.»

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι οι θαυμαστές της Britney δεν πείθονται από τις δηλώσεις του Riccitelli και πιστεύουν ότι το “Make Me” θα κάνει τελικά την εμφάνισή του τον Μάιο, ίσως και την ημέρα των βραβείων. Μέχρι τότε, θα περιμένουμε με ανυπομονησία τις εξελίξεις!

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

2 × three =