Μια από τις πολυσυζητημένες δισκογραφικές επιστροφές της χρονιάς είναι αυτή της Britney Spears. Πρόσφατα βέβαια την είδαμε σε ένα εντυπωσιακό φαντασμαγορικό show στη σκηνή των Βραβείων Billboard Music Awards. Μπορεί να τραγούδησε playback αλλά τα έδωσε όλα στο χορό, αποδεικνύοντας πως η παλιά καλή Britney είναι και πάλι εδώ σε πολύ καλή σωματική κατάσταση.
Μετά από αρκετές αναβολές, κυκλοφόρησε τη περασμένη εβδομάδα το πρώτο single, της επερχόμενης και αρκετά ώριμης μουσικά, δισκογραφικής δουλειάς της. Το κομμάτι με τίτλο “Make Me…” με τη συμμετοχή στα φωνητικά G-Easy έχει κιθάρες, έντονο αισθησιασμό και πολύ R&B. Η Britney μας συστήνεται ξανά με ένα στυλ πιο κοντά τύπου Miguel και The Weeknd. Ένα κομμάτι που έφτασε στη θέση #17 του αμερικάνικου chart.
Σε online κουβεντούλα με τους φαν της στο Tublr, η εκρηκτική performer αποκάλυψε πως το νέο της άλμπουμ θα κυκλοφορήσει πάρα πολύ σύντομα, χωρίς βέβαια να αποκαλύψει το πότε. Το νέο της άλμπουμ θα περιέχει νέα πράγματα που ίσως ακούσουμε για πρώτη φορά από την ίδια. Είμαστε ήδη ενθουσιασμένοι με το πρώτο της single και αναμένουμε τη συνέχεια και φυσικά το video clip του κομματιού.
Πρόσφατα, η Britney συμμετείχε παρέα με τους Jennifer Lopez, Mary J.Blige, P!nk και άλλους 20 καλλιτέχνες στο τραγούδι “Hands” για τη συγκέντρωση χρημάτων για τα θύματα του Ορλάντο. Τα έσοδα του τραγουδιού θα πήγαιναν απευθείας στις οικογένειες για νοσοκομειακή φροντίδα και για ψυχοθεραπείες. Το τραγούδι γράφτηκε από τον δημιουργό του “Sorry” του justin Bieber, Justin Tranter αλλά και τους Julia Michaels και Bloodpop ενώ η παραγωγή ανήκει στον Mark Ronson. Στο κομμάτι συμμετέχουν επίσης οι: Gwen Stefani, Jason Derulo, Halsey, Ty Herndon, Dan Reynolds των Imagine Dragons, Adam Lambert, The Trans Chorus of L.A, MNEK, Alex Newell, Mary Lambert, Prince Royce, Nate Ruess, RuPall και Jussie Smollett.