Η Σειρά Bosch της Amazon Ανανέωσε για 4ο Κύκλο

Μερικούς μόνο μήνες πριν την έναρξη του 3ου κύκλου, η Amazon ανακοίνωσε ότι η σειρά της Bosch θα συνεχιστεί και για 4ο κύκλο. Η σειρά, η οποία αποτελεί την μεγαλύτερη διάρκειας σειρά της Amazon Prime Video, έχει ήδη ολοκληρώσει τους δύο πρώτους κύκλους της, οι οποίοι έκαναν πρεμιέρα τον Φεβρουάριο ο πρώτος, και τον Μάρτιο ο δεύτερος, μια χρονιά μετά.

“Ανακοινώνουμε ενθουσιασμένοι ότι η μεγαλύτερης διάρκειας δραματική σειρά της Amazon Prime Video ανανεώθηκε για τέταρτο κύκλο”, δήλωσε ο Αντιπρόεδρος της Amazon Studios, Roy Price. “Οι τηλεθεατές της prime ζώνης έχουν λατρέψει το να ακολουθούν τον Detective Harry Bosch, καθώς πιλοτάρει δύσκολες καταστάσεις στην επαγγελματική και προσωπική του ζωή, και τους γνωστοποιούμε με ενθουσιασμό ότι έρχονται ακόμα περισσότερα”.

Στην σειρά ο πρωταγωνιστικός ρόλος έχει δοθεί στον Titus Welliver, ο οποίος ζωντανεύει τον χαρακτήρα Harry Bosch, έναν Detective της αστυνομίας του Los Angeles. Η έμπνευση για τον πρώτο κύκλο ήρθε από τρία από τα βιβλία του Michael Conelly, τα City of Bones, Echo Park και The Concrete Blonde.

“H ομάδα μας έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να δημιουργήσει το πιο ρεαλιστικό αστυνομικό show που είναι δυνατόν, και νομίζω ότι είχε απήχηση στο κοινό”, είπε ο Connelly. “Ο Titus και το υπόλοιπο cast και το προσωπικό είναι αφοσιωμένοι σε αυτό. Σηκώνουμε υψηλότερα τον πήχη της πλοκής με τον 3ο κύκλο, και θα το ξανακάνουμε στον 4ο κύκλο”.

domainmarket.gr web hosting

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

seven + eleven =

Ads