Ποιόν γνωστό τραγουδιστή συνάντησε ο Πτδ, Προκόπης Παυλόπουλος; (photo)

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, βρίσκεται στην συμπρωτεύουσα και είχε μια τετ α τετ συνάντηση με έναν γνωστό, λαϊκό καλλιτέχνη. Ο λόγος για τον Λευτέρη Πανταζή, που βρίσκεται επίσης στη Θεσσαλονίκη για την έναρξη των εμφανίσεών του στο Barbarella.
Οι δύο άνδρες συναντήθηκαν στο Μακεδονία Παλλάς και είχαν μια σύντομη κουβέντα σχετικά με θέματα της επικαιρότητας.
Ωστόσο, ο κ. Παυλόπουλος ελάφρυνε το κλίμα λέγοντας στό Λευτέρη ότι τον παρακολουθεί ως καλλιτέχνη στην τηλεόραση και μάλιστα ότι είδε την πρόσφατη συνέντευξή του όπου μίλησε για τη φιλία που τον συνέδεε με τον Gianni Vercace και ότι ήταν κάτι που δεν το γνώριζε.
Ο Λευτέρης Πανταζής βρίσκεται στην αγαπημένη του Θεσσαλονίκη για τις προετοιμασίες της πρεμιέρα του που είναι αυτή την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου στον ωραιότερο νυχτερινό χώρο της πόλης το Barbarella  live Party.
fullsizerender
domainmarket.gr web hosting

Tags:

  • Είμαι Πτυχιούχος Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας στο Α.Τ.Ε.Ι Ιονίων Νήσων. Είχα πάθος με τη μουσική και τη δημοσιογραφία από μικρό παιδί και τώρα τα συνδυάζω και τα δυο. Αγαπημένοι καλλιτέχνες: Έλενα Παπαρίζου, Νίκος Οικονομόπουλος. Ακολουθήστε με στα social media Facebook-> Mike Economakos Twitter-> @Mike_Economakos Instagram-> mike_economakos Snapchat-> mike-econ

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

four × four =

Ads