Η Καλομοίρα έχει κάτι να σου πει. Δες τα videos με τις αποκαλύψεις

Τι κάνει η Καλομοίρα στην Ελλάδα;

 

Μπορεί η προσωπική της ζωή στην Αμερική να είναι σε μια πανέμορφη φάση μιας και η οικογένειά της όλο και μεγαλώνει, μα η αγάπη για την ιδιαίτερη πατρίδα της και τη μουσική την έφεραν ξανά πίσω.

Όπως αποκάλυψε σε βίντεο που ανέβασε μέσω της Heaven, αύριο κυκλοφορεί το νέο της τραγούδι, που θα είναι άκρως χριστουγεννιάτικο. Η επιστροφή της στα πάτρια εδάφη συνδυάζεται, επίσης, με την συμμετοχή της στο νέο talent show του ANT1, το Rising Star. Συγκεκριμένα θα αναλάβει το κομμάτι του backstage, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ήταν η μεγάλη νικήτρια του Fame Story 1.

Η ίδια μίλησε και για την βάφτιση της κόρης της αναφέροντας πως έχει βρει το μέρος για το μυστήριο και ότι το όνομα που θα της δώσει θα είναι Αναστασία – Καλομοίρα.

 

 

 

domainmarket.gr web hosting

Tags:

  • Είμαι Πτυχιούχος Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας στο Α.Τ.Ε.Ι Ιονίων Νήσων. Είχα πάθος με τη μουσική και τη δημοσιογραφία από μικρό παιδί και τώρα τα συνδυάζω και τα δυο. Αγαπημένοι καλλιτέχνες: Έλενα Παπαρίζου, Νίκος Οικονομόπουλος. Ακολουθήστε με στα social media Facebook-> Mike Economakos Twitter-> @Mike_Economakos Instagram-> mike_economakos Snapchat-> mike-econ

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

nine − 2 =

Ads