Η Τάνια Μπρεάζου μιλά αποκλειστικά στο Μικρόφωνο | Τα παιδικά της χρόνια, η συνεργασία της με τον Σάκη Ρουβά και το πρώτο της τραγούδι!

Η Τάνια Μπρεάζου ήρθε πρόσφατα στη ζωή μας, μέσα από την συμμετοχή της στο X-Factor, όπου, κυριολεκτικά, έκλεψε τις εντυπώσεις, αποκομίζοντας ουκ ολίγα κολακευτικά από την κριτική επιτροπή, αλλά και την μεγαλύτερη μερίδα του κοινού. Δεν είναι τυχαίο πως ο Σάκης Ρουβάς την επέλεξε για τις εμφανίσεις του στο Ακρωτήρι, αλλά και στο Κέντρο Αθηνών.

 

Πώς προέκυψε το τραγούδι στη ζωή σου και σε ποια ηλικία; 

T.M.: Πιστεύω  δεν προκύπτει , γεννιέσαι με αυτό.. το έχεις μέσα σου ! Βέβαια στην ηλικία των 5 οι γονείς μου καθώς με παρατηρούσαν όλο και πιο πολύ καταλάβαιναν πως αυτό θέλω να κάνω στην ζωή μου.

Είσαι ακόμα παιδί παρόλα αυτά θέλω να σε ρωτήσω πώς ήταν τα παιδικά σου χρόνια; Πως ήσουν στο σχολείο; 

T.M.: Τα παιδικά μου χρόνια ήταν εντελώς διαφορετικά σε σχέση με το “τώρα” αν και είναι μικρή η διαφορά χρόνων χαχα!! Ήμουν κλειστό παιδί και όχι τόσο κοινωνική όσο είμαι τώρα , δεν ανήκα στην παρέα των “διάσημων” του σχολείου. Αν και τραγουδούσα σε όλες τις σχολικές γιορτές ήμουν πάντα το ήσυχο outsider παιδάκι μέχρι και το Γυμνάσιο!! Από το Λύκειο πήρα λίγο τα πάνω μου.

Σε πρόσφατη συνέντευξή σου είχες πει ότι είχες πέσει θύμα μπούλινγκ στο σχολείο και ρατσισμού; Πόσο άσχημα είναι αυτά τα δύο φαινόμενα και τι έχεις να πεις στα σημερινά παιδιά για το μπούλινγκ και τον ρατσισμό; 

T.M.: Ναι αυτό ισχύει, κυρίως στην πιο παιδική μου ηλικία (Δημοτικό – Γυμνάσιο) εκεί που τα παιδιά δεν έχουν αντίληψη, ώστε να ξεχωρίσουν τα άτομα από την ψυχή και τον χαρακτήρα και όχι από την εθνικότητα. Δυστυχώς λίγο – πολύ αυτό  υπάρχει και προέρχεται από την παιδεία που αντλείς μέσα από την οικογένεια και το οικείο περιβάλλον σου!!

Είχες αποφασίσει από μικρή ότι θες να γίνεις τραγουδίστρια; Δεν υπήρχε τίποτα άλλο στο μυαλό σου; 

T.M.: Από την κούνια που λένε χαχα!! Η αλήθεια για κάποιο διάστημα σκέφτηκα και τον χορό και το θέατρο αλλά αυτά πιστεύω αλληλοσυμπληρώνονται.

Οι γονείς σου σε στήριξαν στα πρώτα σου βήματα ήταν δίπλα σου φοβόντουσαν μόνο αυτό που ακούγεται για τον συγκεκριμένο χώρο; 

T.M.: Ο πατέρας μου με στήριζε από μικρούλα , λόγω του ότι είναι και εκείνος μουσικός !! Η μητέρα μου είχε ενδοιασμούς, πάντα έλεγε να κοιτάξω πρώτα το σχολείο και τις σπουδές και μετά το τραγούδι. Έλα όμως που τα συνδύασα! Πλέον είναι η μόνη πραγματική μου στήριξη και αυτό με κάνει ευτυχισμένη !

Τι είναι για σένα η μουσική, το τραγούδι; Τι συναισθήματα παίρνεις όταν τραγουδάς και ποια ήταν η πιο συγκινητική στιγμή για σένα στη ζωή σου; 

T.M.: Θα έλεγα ότι κάθε φορά που τραγουδάω μεταμφιέζομαι σε κάποιο άτομο το οποίο δεν βγαίνει προς τα έξω στην καθημερινή μου ζωή… είναι μια άλλη Τανια η οποία ζει σε έναν κόσμο που υπάρχει μόνο το τραγούδι, το πάθος και η αγάπη γι’ αυτό. Δεν θα ήταν ίδιος ο κόσμος μας χωρίς μουσική για τον καθένα από εμάς. Δεν θα έλεγα η πιο συγκινητική μου στιγμή αλλά οι πιο συγκινητικές μου στιγμές. Στιγμούλες που όλες μαζί φτιάχνουν κάτι μοναδικό. Όλες αυτές τις στιγμές τις βίωσα το διάστημα του X Factor και μετά! Βέβαια λόγω της ηλικίας μου έχω να ζήσω και να δω πολλά ακόμα.

2016-10-15-kentro-athinon-rouvas-paola-007-1

Τι αποκόμισες από την επιτυχία σου στο x-factor; Πόσο σημαντικό είναι για ένα νέο καλλιτέχνη να πάρει μέρος σε ένα talent show; 

T.M.: Το X Factor για τον καθένα από εμάς που δηλώσαμε συμμετοχή ειδικά για εμάς που μείναμε λίγο περισσότερο ήταν ένα σχολείο! Εκεί θέλεις δε θέλεις ξεχνάς την κούραση, ξεχνάς την φράση “τα παρατάω” εάν θέλεις να φτάσεις όσο πιο ψηλά μπορείς. Φυσικά δεν μιλάω για τις θέσεις (ποιος θα βγει 1ος 2ος ή 3ος ) αλλά για το πόσο διατεθειμένος και πειθαρχημένος είσαι για να δουλέψεις, ώστε να γίνεσαι ολοένα και καλύτερος! Ένα talent show μπορώ να τολμήσω να πω πως είναι πρωταθλητισμός, να παίρνεις ερασιτέχνες και να προσπαθείς με δοκιμασίες να τους κάνεις επαγγελματίες μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα.

Αρκεί μόνο η αναγνωρισιμότητα από το talent show; Ανοίγουν οι πόρτες διάπλατα;

T.M.: Το θέμα είναι να διατηρήσεις την αναγνωρισιμότητα !! Γιατί είναι επακόλουθο μετά από τέτοια προβολή στην τηλεόραση  να υπάρχει η αναγνωρισιμότητα όμως το σημαντικότερο είναι το πως θα την χειριστείς εσύ στην συνέχεια !! Ανοίγουν οι πόρτες και εκεί όμως πρέπει να υπάρχει η σωστή διαχείριση, η σκληρή δουλειά. Ποτέ δεν πρέπει να σταματήσεις προσπαθώντας να γίνεσαι καλύτερος.

Έχεις κρατήσει φιλική σχέση με τα υπόλοιπα παιδιά από το παιχνίδι; Έχει υπάρξει κάποια δυνατή φιλία;

T.M.: Έχουμε κρατήσει φιλικές σχέσεις και κάνουμε καλή παρέα με αρκετά από τα παιδιά. Δυνατή φιλία υπήρξε και υπάρχει ακόμα πιο έντονα με τον Παναγιώτη και τον Bradley (Stereo Soul) κοινά ακούσματα , κοινά ενδιαφέροντα και γλυκύτατα παιδιά!!

Πως είναι η Τάμτα σαν δασκάλα;

T.M.: Η Τάμτα είναι ένα γλυκό πλάσμα με πολύ χιούμορ !! Σαν δασκάλα ήταν αρκετά συνεργάσιμη και πρόθυμη να δείξει και στην πράξη ακόμα το πως θα ετοιμάζαμε για παράδειγμα ένα κομμάτι για το Show!

Ποιες ήταν οι πιο σημαντικές συμβουλές που σου έδωσε;  Υπάρχει κάποια φράση που σου έχει μείνει και την χρησιμοποιείς σαν μότο στη ζωή σου; 

T.M.: “Να τραγουδάς με χαμόγελο , να λάμπει το πρόσωπο σου και τα μάτια σου και να το ζεις ” μια από της συμβουλές της , μια από της φράσεις που μου έχουν μείνει .

2016-10-15-kentro-athinon-rouvas-paola-040

Μίλησέ μας για τη συνεργασία του με τον Σάκη Ρουβά…  Τι είναι αυτό που σε κέρδισε πάνω του και σαν καλλιτέχνη αλλά και σαν άνθρωπο, σαν χαρακτήρα; 

T.M.: Πάνω στον Σακη με κέρδισε η πειθαρχία του. Ποτέ δεν σταμάτησε να δουλεύει και να προσπαθεί για το καλύτερο ακόμα και τώρα που έχει καταφέρει πολλά. Αυτό για μένα είναι μεγάλο παράδειγμα!! Με κέρδισε η θετική του ενέργεια και η απίστευτη μεταδοτικότητα του πάνω στην σκηνή!! Όσο λαμπερός και θετικός είναι πάνω στο stage τόσο είναι και σαν άνθρωπος!!

Την ίδια ερώτηση με την Τάμτα, σου κάνω και για τον Σάκη; Πως είναι να έχεις κάτι σαν δάσκαλο σου τον Σάκη Ρουβά;  Ποιες συμβουλές του σου έχουν μείνει; Ή κάποιες κουβέντες του; 

T.M.: Είναι παράξενο  με την καλή έννοια να τον έχω κάτι σαν δάσκαλο! Οι συμβουλές του μου έχουν μείνει μια προς μια! Η σημαντικότερη ήταν να μην σταματήσω ποτέ να δουλεύω και να μην επαναπαύομαι εάν όντως θέλω να πιάσω την κορυφή!

Πρώτη φορά σε μία τόσο μεγάλη πίστα όπως το Κέντρο Αθηνών με τόσα πολλά και δυνατά ονόματα. Μας μίλησες για τον Σάκη και την Τάμτα. Μίλησε μας τώρα για την Πάολα και τον Κωνσταντίνο Κουφό… 

T.M.: Η Πάολα αν και την ξέρω ελάχιστα, από τις λίγες φορές που μιλήσαμε είναι γλυκύτατη, ενθουσιώδης και πολύ συνεργάσιμη. Ο Κωνσταντίνος είναι το παιδί που κάθε φορά που τον βλέπω είναι πάντα με ένα χαμόγελο στα χείλη, αρκετά θετικός.

Κυκλοφορεί το πρώτο σου κομμάτι; Μίλησε μας για τον δικό σου κόσμο. Πως είναι; 

T.M.: Κυκλοφορεί σε λίγες μέρες «Ο Κόσμος Μου» σε μουσική του Βασίλη Γαβριηλίδη και στίχους Θάνου Παπανικολάου από τη Feelgood Records. Είναι ένα κομμάτι που θα έλεγα ότι με αντιπροσωπεύει αρκετά. Οι στίχοι, η μουσική και τα συναισθήματα που βγάζει πιστεύω είναι κάτι υπέροχο. Ο κόσμος μου είναι το τραγούδι, η μουσική, το χαμόγελο και η αισιοδοξία!

Πως είναι η Τάνια στην καθημερινότητά της

T.M.: Εκτός από το θετικό 18χρονο κορίτσι υπάρχει και η τρελή μεριά της Τάνιας, χορός, έξοδοι, βόλτες στην θάλασσα πολλά ταξίδια. Ακόμα και ένα ξημέρωμα που θα πάρω μια φίλη τηλέφωνο και θα της πω “πάμε βόλτα με το αυτοκίνητο και όπου μας βγάλει ο δρόμος , αρκεί να ακούμε μουσική”.

Ποια είναι τα όνειρα σου;  Μέχρι πού φτάνουν οι φιλοδοξίες της 

T.M.: Τα όνειρα μου τολμώ να πω πως ξεκινάνε σιγά σιγά και πραγματοποιούνται. Δεν ξέρω μέχρι που φτάνουν οι φιλοδοξίες μου. Ως το άπειρο χαχα!! Εκτός από τις φορές που “πατάω στη γη”.

Παρακολουθείς Eurovision; Θα ήθελες ποτέ να εκπροσωπήσεις τη χώρα μας;

T.M.: Αν και η Eurovision μου άρεσε πριν μερικά χρόνια περισσότερο, θα το έκανα. Όποιο κι αν ήταν το αποτέλεσμα θα το ζούσα .

Είσαι ακόμα μικρή αλλά σίγουρα όταν ήσουν ακόμα πιο μικρή θα είχες κάποιο καλλιτεχνικό  πρότυπο.  Ποιόν καλλιτέχνη θαύμαζες από μικρή; Κάποια τραγουδίστρια ίσως που να ήθελες να μοιάσεις και γιατί; 

T.M.: Από μωρό θαύμαζα τον Michael Jackson! Κυριολεκτικά από μωρό , όταν οι γονείς μου με βάζανε για ύπνο έπαιζε η κασέτα με τα τραγούδια του και συγκεκριμένα με το “I Just Can’t Stop Loving You” όταν σταματούσε η κασέτα ξυπνούσα και έκλαιγα. Κάποια που θα ήθελα να μοιάσω όμως είναι η Beyoncé από την τεχνική και την έκταση της φωνής της μέχρι και το απίστευτο performance που κάνει.

Πες μας δυο ωραία στοιχεία του χαρακτήρα σου και δύο αρνητικά; 

T.M.: Θετικά: Φιλοδοξία, δυναμισμός

Αρνητικά: Επιπολαιότητα, υπερβολή

Παρακολουθείς τις εξελίξεις;  Είσαι ενημερωμένη ή είσαι αφοσιωμένη στην τέχνη σου αποκλειστικά;

T.M.: Φυσικά και παρακολουθώ, ενημερώνομαι όσο μπορώ. Προσπαθώ να κάνω και τα δυο ταυτόχρονα!

Τέλος, κάνε μία ευχή για τους αναγνώστες του Μικροφώνου και για τους θαυμαστές του για το νέο έτος που έρχεται σε λίγο καιρό;

T.M.: Εύχομαι λοιπόν στους αναγνώστες του Mικροφώνου μας, ένα έτος ακόμα καλύτερο από το προηγούμενο, γεμάτο επιτυχίες, γεμάτο αισιοδοξία, πίστη και αγάπη για τη ζωή!

img_7647

 

domainmarket.gr web hosting

Tags:

  • Είμαι Πτυχιούχος Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας στο Α.Τ.Ε.Ι Ιονίων Νήσων. Είχα πάθος με τη μουσική και τη δημοσιογραφία από μικρό παιδί και τώρα τα συνδυάζω και τα δυο. Αγαπημένοι καλλιτέχνες: Έλενα Παπαρίζου, Νίκος Οικονομόπουλος. Ακολουθήστε με στα social media Facebook-> Mike Economakos Twitter-> @Mike_Economakos Instagram-> mike_economakos Snapchat-> mike-econ

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

four × five =

Ads