Η Δέσποινα Βανδή αποκλειστικά στο MIKROFWNO | “Εντελώς διαφορετικό το Rising από το The Voice” (pics)

Λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα του Rising Star, ο ANTI1 διοργάνωσε μια πολύ όμορφη media day στα studio Kappa, όπου θα φιλοξενήσουν φέτος το νέο talent show. Το MIKROFWNO ήταν εκεί κι εξασφάλισε για τους αναγνώστες του αποκλειστικές δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

Η Δέσποινα Βανδή βρίσκεται ξανά στην καρέκλα της κριτικής επιτροπής και μεταξύ άλλων τόνισε τις σημαντικές διαφορές, Rising Star και The Voice….

15416056_10210797058106356_854377801_n

Πως αποφάσισες να είσαι ξανά σε talent show;

Μου άρεσε αρχικά γιατί θα συμμετέχει ο κόσμος από το σπίτι. Θα είναι πολύ διαδραστικό.  Περιμένω με αγωνία την πρεμιέρα, θέλω να δω αν θα είναι ομόφωνες οι απόψεις του κόσμο με τις δικές μας, να δω αν θα περάσουμε τα ίδια άτομα. Για την ομάδα του Rising. Ακούσαμε εξαιρετικές φωνές, αυτό έχω να πω μέχρι στιγμής….

Είμαστε κάποιο παλιοί εδώ και γνωριζόμαστε πολύ καλά. Έχουμε και τρία νέα μέλη στην παρέα μας που ταιριάξαμε και γίναμε καλή ομάδα. Τον Αντώνη τον ξέρω πολύ καλά, είναι σημαντική παρουσία εδώ, όπως και ο Γιώργος.

Το είδες το The Voice; Ποια η γνώμη σου και ποιες διαφορές με το Rising;

Ειλικρινά δεν έχω προλάβει να δω, εκτός από κάποια αποσπάσματα κι αυτό επειδή έχω πολλές πρόβες με το Mamma Mia. Είναι και κάποιοι φίλοι μας εκεί που συμμετέχουν, άτομα που αγαπάμε, όπως η Έλενα, ο Γιώργος  ο Καπουτζίδης, ο Σάκης… Είναι ένα ωραίο παιχνίδι, εξακολουθεί να διασκεδάζει τον κόσμο από το σπίτι, φαντάζομαι ακούγονται κι εκεί ωραίες φωνές.

Σε σχέση με το Rising, έχω να πω πως το Rising είναι κάτι διαφορετικό, πάει παρά πέρα, μπορεί να έχει πλάκα όλο αυτό με τις καρέκλες του The Voice, αλλά το Rising βάζει περισσότερο στο παιχνίδι τον κόσμο. Γινόμαστε όλοι μια μεγάλη παρέα, κι εμείς από εδώ και ο κόσμος από το σπίτι. Αποφασίζουμε τι μέλλει γενέσθαι συνολικά. Θέλουμε να λειτουργήσει όλο αυτό έτσι. Φανταζόμαστε πως θα είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. Ο κόσμος θα αποφασίσει τι του αρέσει περισσότερο όμως.

15401417_10210797056946327_2078533677_n

 Τι διαφορετικό θέλεις να δεις από τους φετινούς συμμετέχοντες;

Σε αυτό το παιχνίδι, το διαφορετικό είναι πως παίζει πάρα πολύ μεγάλο ρόλο ο κόσμος. Εμείς για κάποιους παίκτες συμφωνήσαμε ομόφωνα να βρεθούνε μπροστά στον τοίχο και σε κάποιους διαφωνήσαμε. Έχω την περιέργεια να δω κατά πόσο τις Κυριακές που θα βρεθούνε μπροστά στον τοίχο αυτοί οι παίκτες ήταν σωστό το κριτήριο του ενός ή του άλλου. Όχι στην ομοφωνία, στη διαφωνία. Επίσης, σε αυτό το παιχνίδι παίζει πολύ σημαντικό ρόλο το ότι τους βλέπουμε και δεν ακούμε μόνο τις φωνές, που σημαίνει πως βλέπουμε και πώς εκφράζεται ο καθένας όταν τραγουδάει. Από το πώς θα κινηθεί το σώμα, το χέρι, τα μάτια, όλα. Πώς αισθάνεται κάποιος. Την ακούς την ψυχή κάποιες φορές μέσα στη φωνή, αλλά σημασία έχει να τον κοιτάς στα μάτια τον άλλο και να το εισπράττεις αυτό. Από εκεί και πέρα το παιχνίδι θα πάρει την ανταγωνιστική του μορφή, από το σημείο και μετά που θα δημιουργηθούν οι ομάδες, μπαίνει και ο ανταγωνισμός ανάμεσά μας.

Άρα θα πρέπει να κερδίσουν και τον κόσμο. Αυτή είναι η σημαντική διαφορά, κάτι που μάλλον ισχύει κι έξω από το παιχνίδι….

Ακριβώς. Ο κόσμος είναι η πέμπτη καρέκλα και με την μεγαλύτερη βαρύτητα. Στο μέλλον ο κόσμος θα τους κρίνει, τη δουλειά τους, την καριέρα τους. Κι αυτό είναι πολύ καλό να το καταλάβουν από τώρα. Εμείς πιο πολύ θα είμαστε για αν βοηθήσουμε. Θέλω να δω αν οι απόψεις μου συμφωνούν με αυτές του κοινού, με ενδιαφέρει αρκετά όπως προείπα.

Αν έρθετε σε «κόντρα» με τον κόσμο, τότε τι γίνεται; Αν υπάρχει «διαφωνία» μεταξύ σας και του κοινού, υπάρχει απογοήτευση στον κριτή;

Όσο και να έρθω σε κόντρα και διαφωνία, αυτό που επικρατεί σε αυτό το παιχνίδι είναι η άποψη του κόσμου. Και όχι δεν υπάρχει απογοήτευση, γιατί υπάρχουν άλλα πράγματα που μπορεί να συγκινούν κάποιον τηλεοπτικά που το βλέπει, και άλλο μπορεί να βλέπω εγώ εκείνη την στιγμή επάνω στην σκηνή.

Επιμέλεια Κειμένου – Συνέντευξη: Μιχάλης Οικονομάκος

Απομαγνητοφώνηση: Μάρω Καφετζή

domainmarket.gr web hosting

Tags:

  • Είμαι Πτυχιούχος Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας στο Α.Τ.Ε.Ι Ιονίων Νήσων. Είχα πάθος με τη μουσική και τη δημοσιογραφία από μικρό παιδί και τώρα τα συνδυάζω και τα δυο. Αγαπημένοι καλλιτέχνες: Έλενα Παπαρίζου, Νίκος Οικονομόπουλος. Ακολουθήστε με στα social media Facebook-> Mike Economakos Twitter-> @Mike_Economakos Instagram-> mike_economakos Snapchat-> mike-econ

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

one + 19 =

Ads