Η Ελένη Φουρέιρα σε ρόλο δασκάλας χορού, δείχνει τη χορογραφία του “Τι Κοιτάς” (pics & vid)

Στο πλαίσιο του “DROMOS CHRISTMAS IN THE PARK @VILLAGE shopping and more”…, ένα πολύ σημαντικό μουσικό festival που στηρίζει το έργο του συλλόγου ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ, η Ελένη Φουρέιρα έδωσε το παρών με μια μεγάλη συναυλία.

Παρά το τσουχτερό κρύο, πάρα πολλοί θαυμαστές της ήταν εκεί για να την δουν από κοντά. Η Ελένη μίλησε πρώτα στον DROMOS 89,8 πρώτα, ενώ μετά τη συνέντευξή της δε δίστασε να σηκωθεί και να χορέψει στο τεχνητό studio που φιλοξενείται ο γνωστός ραδιοφωνικό σταθμός.

Πιο συγκεκριμένα, η λαμπερή τραγουδίστρια έδειξε τα βήματα από τη χορογραφία του “Τι Κοιτάς” σε έναν εκ των ραδιοφωνικών παραγωγών του σταθμού, τον Βασίλη Φορτούνη, ο οποίος μάλλον γνώριζε αρκετά καλά τα βήματα….

 

Η Ελένη σε ρόλο δασκάλας χορού….. απολαυστική όπως πάντα….. 

domainmarket.gr web hosting

Tags:

  • Είμαι Πτυχιούχος Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας στο Α.Τ.Ε.Ι Ιονίων Νήσων. Είχα πάθος με τη μουσική και τη δημοσιογραφία από μικρό παιδί και τώρα τα συνδυάζω και τα δυο. Αγαπημένοι καλλιτέχνες: Έλενα Παπαρίζου, Νίκος Οικονομόπουλος. Ακολουθήστε με στα social media Facebook-> Mike Economakos Twitter-> @Mike_Economakos Instagram-> mike_economakos Snapchat-> mike-econ

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

ten − 3 =

Ads