Ήμασταν στη παρουσίαση του βιβλίου του Ηλία Αναστασιάδη (Φωτορεπορτάζ)

Δευτέρα απόγευμα και ο Ηλίας Αναστασιάδης παρουσιάζει την «Δευτέρα» του, το πρώτο του βιβλίο με θέμα την εξάρτηση από τον τζόγο. Δύσκολα θα καταλάβεις όταν τον συναντάς ότι αυτός ο άνθρωπος ήταν εξαρτημένος από μικρός στον τζόγο. Όμως, το πάλεψε και απεξαρτήθηκε. Έγραψε την «Δευτέρα» του, λοιπόν, και σε ένα πολύ ζεστό χώρο, στο Ρομάντσο, μας την σύστησε. Δίπλα του βρίσκονταν φίλοι του, ο Θέμης Καίσαρης, δημοσιογράφος στο sport24.gr, ο Χρήστος Χατζηιωάννου, δημοσιογράφος στο 24media καθώς και η μουσικός και ερμηνεύτρια Νατάσσα Μποφίλιου.

Ο λόγος δόθηκε στην κυρία της παρέας, η οποία έκανε λόγο για ένα βιβλίο, που έρεε πολύ εύκολα και όμορφα και έκανε τον συγγραφέα να ενώνεται με τον αναγνώστη. Μάλιστα, ανέφερε πως κατόρθωσε να το ολοκληρώσει σε μία περίοδο με πολλές υποχρεώσεις για την ίδια. Έπειτα τον λόγο πήρε ο συγγραφέας κάνοντας μία μικρή παρουσίαση του έργου του.

Ο Θέμης Καίσαρης έκανε λόγο για το περιεχόμενο του βιβλίου και το πόσο δύσκολη ήταν η κατάσταση που βίωνε ο Ηλίας καθώς ήταν δίπλα του σε κάθε βήμα. «Ξέρω και πως είναι να είσαι σ’ αυτήν την κατάσταση αλλά ταυτόχρονα δεν ξέρω. Αυτό γιατί ήμουν δίπλα στον Ηλία, που του συνέβαινε αλλά και επειδή δεν έχει συμβεί σε μένα κάτι τέτοιο». Την παρουσίαση του βιβλίου έκλεισε ο Χρήστος Χατζηιωάννου, που αναφέρθηκε στην πολύχρονη φιλία του με τον συγγραφέα και στο πως τον βοήθησε να ξεπεράσει τον εθισμό του. Βρίσκονταν σχεδόν καθημερινά δίπλα του, σε φιλικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Ακολούθησαν ερωτήσεις από το κοινό στον συγγραφέα αλλά και στους καλεσμένους με θέματα που αφορούσαν τα πάθη και πως αυτά εκδηλώνονται μέσω της τέχνης αλλά και την αντιμετώπιση του οικογενειακού περιβάλλοντος του συγγραφέα στην απόφασή του να γράψει ένα βιβλίο για τον εθισμό του με τον τζόγο.

Το βιβλίο «Δευτέρα» κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις KEY BOOKS.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΣ:

 

Επιμέλεια – φωτογραφίες: Νιρέτα Γκόνου

domainmarket.gr web hosting

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

5 × one =

Ads