• Follow us
 • papaRinoλογίες

  20938899_10155611246003850_2100266917_n

 • Τα πάντα για τη Eurovision

  eurovisionistas_logo

 • Γίνε μέλος της συντακτικής μας ομάδας

  21427304_10210542500020534_5305682434521126079_o

 • Τα τελευταία νέα στο χάρτη της νυχτερινής διασκέδασης

  pistes2017_min

Ηρώ Ηλιοπούλου | ΝΙΚΗΤΡΙΑ ήδη στο The Voice 3

Αίσθηση προκάλεσε η εμφάνιση της νεαρής καλλιτέχνιδας Ηρώ Ηλιοπούλου , στα πρόκριματικά του The Voice 3. Το νεαρό κορίτσι απο τη Λάρισσα, ήδη θεωρείται απο πολλούς ως το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τη πρώτη θέση, στο πιο επιτυχημένο show της φετινής τηλεοπτικής περιόδου που κάνει τα μηχανάκια να ανάβουν κόκκινο κάθε εβδομάδα.

Η Ηρώ Ηλιοπούλου μια πραγματικά μεγάλη φωνή που για όσους την ξέρουν και την ακολουθούν,είναι το κορίτσι “χαμελαίων”μιας που μπορεί να αποδώσει άριστα απο βαρύ λαικό τραγούδι έως Celin Dion! Κάτι που στον καλλιτεχνικό χώρο λίγες φωνές μπορούν να κάνουν.Η Ηρώ έχει πολλές περγαμηνές ήδη στο ενεργητικό της κι έκανε ήδη με την προκρισή της τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να πάρουν φωτιά. Εργάζεται αρκετά χρόνια στο χώρο και έχει κυκλοφορήσει αρκετά δικά της τραγούδια ενώ και αυτή τη περίοδο συνεχίζει τις εμφανίσεις της σε νυχτερινά μαγαζιά ξεσηκώνοντας το κοινό της. Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν λίγο καιρό έκανε υπερήφανη την Ελλάδα, μιας που κατέκτησε δυο τιμητικά βραβεία για τη χώρα μας σε μεγάλο διαβαλκανικό φεστιβάλ γείτονος χώρας ως απεσταλμένη του Επίσημου Ελληνικού σωματείου οργανωμένων φαν της eurovision INFE Greece. Η ομάδα του άξιου τραγουδοπιού Κωστή Μαραβέγια πρέπει να αισθάνεται υπερήφανη γι αυτή της την επιλογή.Και ίσως μόλις να ανακαλύψαμε τη νικήτρια του παιχνιδιού.Καλή επιτυχία Ηρω Ηλιοπούλου

https://m.youtube.com/watch?sns=fb&v=Xm3MTJb2ztA

Tags:

 • mm

  Εργάζομαι στη μουσική βιομηχανία από το 1992 μετά τις σπουδές μου στον τομέα της διοίκησης και οργάνωσης επιχειρήσεων ,ενώ η μεγάλη μου αγάπη εκτός από κάθε καλό Ελληνικό τραγούδι, που δεν μπαίνει στη διαδικασία να χαρακτηρισθεί ως ποιοτικό ή μη, αρκεί να αγγίζει τον κόσμο, είναι ο διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision τον οποίο παρακολουθώ μετά μανίας από το 1977 υποστηρίζοντας πάντα την Ελλάδα αλλά και την Κύπρο μας στο μουσικό ταξίδι αυτό της Ευρώπης. Από το 2007 αποτελώ μέλος του INFE Greeece/Greek eurovision fanclub του αρχαιότερου σωματείου οργανωμένων φαν στη χώρα και έχω διατελέσει υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του για μία διετία ενώ από το 2015 ανήκω σε αυτό έως την ημερομηνία λήξης της θητείας μου ως Αντιπροέδρος του. Ακολουθώ την Ελληνική αποστολή της Eurovision στο εξωτερικό κάθε χρόνο και δεν "πετροβολώ" κάθε συμμετοχή μας εάν δεν καταφέρει να αγγίξει τη πρωτιά.Γιατί σε μια μάχη πάς για να πολεμήσεις όχι απαραίτητα και να την κερδίσεις. Eurovisionistas λοιπόν και η Eurovision είναι για εμένα "αγάπη"365 ημέρες το χρόνο και όχι 3 μόνον βραδιές.

 • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

 • name *

 • email *

 • website *

thirteen − 6 =

Ads