• Follow us
 • papaRinoλογίες

  20938899_10155611246003850_2100266917_n

 • Τα πάντα για τη Eurovision

  eurovisionistas_logo

 • Γίνε μέλος της συντακτικής μας ομάδας

  21427304_10210542500020534_5305682434521126079_o

 • Τα τελευταία νέα στο χάρτη της νυχτερινής διασκέδασης

  pistes2017_min

Ακούστε τα τραγούδια της Demy από τη Eurovision

Η Demy έχει συγκεντρώσει επάνω της τα φώτα της δημοσιότητας από την πρώτη στιγμή που έγιναν οι επίσημες ανακοινώσεις απο την ΕΡΤ ,και τη φέρουν αυτή να “σηκώνει” το βάρος της εκπροσώπησης της χώρας μας τον επόμενο Μάιο στη Eurovision 2017.

Χρόνια τώρα το όνομα της “έπαιζε” στους κύκλους των φαν, και αποτελούσε για κάποιους των διακαή πόθο για να “βγάλει -όπως ευελπιστούν-ασπροπρόσωπη την Ελλάδα για να ξανα αποκτήσει κατά κάποιους το χαμένο της “γόητρο” η χώρα μας στον διαγωνισμό τραγουδιού που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον εκατομμυρίων ανθρώπων φίλων της μουσικής στο πλανήτη.
Το INFE GREECE θυμήθηκε και μας παρουσιάζει τα δυο τραγούδια που η νεαρή καλλιτέχνιδα τραγούδησε σε “εσωτερικούς τελικούς” της χώρας μας όταν το 2013 το κανάλι Mad διοργάνωσε τον Ελληνικό τελικό στη χώρα μας και η Demy “συνόδευσε” επί σκηνής τον Ρώσο νικητή της Eurovision 2008 Dima Billan και ερμήνευσαν μαζί το νικητήριο “Believe” ενώ την επόμενη χρονιά το κορίτσι με την κατά γενική ομολογία υπέροχη φωνή και εμφάνιση εμφανίσθηκε μαζί με την Σοφία Βόσσου και έφερε την “Άνοιξη” επί σκηνής σε μια ανατρεπτική επανεκτέλεση /remix του τραγουδιού που μας εκπροσώπησε το 1991,

Τα σχόλια των θαυμαστών της ήταν άκρως κολακευτικά και στις δύο εμφανίσεις της και όχι άδικα το κορίτσι αυτό αποτέλεσε και αποτελεί το “χρυσό χαρτί” της Panik Records που συγκεντρώνει πάνω της θετικά σχόλια σχεδόν από το σύνολο όλων.

Εν αναμονή των τραγουδιών που ο συνθέτης της θα παρουσιάσει στο κοινό σε λίγο καιρό, πληροφορίες μας λέν πώς αυτό που εφέτος θέλουμε ως χώρα να προβάλλουμε είναι η “αισιοδοξία” .

Tags:

 • mm

  Εργάζομαι στη μουσική βιομηχανία από το 1992 μετά τις σπουδές μου στον τομέα της διοίκησης και οργάνωσης επιχειρήσεων ,ενώ η μεγάλη μου αγάπη εκτός από κάθε καλό Ελληνικό τραγούδι, που δεν μπαίνει στη διαδικασία να χαρακτηρισθεί ως ποιοτικό ή μη, αρκεί να αγγίζει τον κόσμο, είναι ο διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision τον οποίο παρακολουθώ μετά μανίας από το 1977 υποστηρίζοντας πάντα την Ελλάδα αλλά και την Κύπρο μας στο μουσικό ταξίδι αυτό της Ευρώπης. Από το 2007 αποτελώ μέλος του INFE Greeece/Greek eurovision fanclub του αρχαιότερου σωματείου οργανωμένων φαν στη χώρα και έχω διατελέσει υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του για μία διετία ενώ από το 2015 ανήκω σε αυτό έως την ημερομηνία λήξης της θητείας μου ως Αντιπροέδρος του. Ακολουθώ την Ελληνική αποστολή της Eurovision στο εξωτερικό κάθε χρόνο και δεν "πετροβολώ" κάθε συμμετοχή μας εάν δεν καταφέρει να αγγίξει τη πρωτιά.Γιατί σε μια μάχη πάς για να πολεμήσεις όχι απαραίτητα και να την κερδίσεις. Eurovisionistas λοιπόν και η Eurovision είναι για εμένα "αγάπη"365 ημέρες το χρόνο και όχι 3 μόνον βραδιές.

 • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

 • name *

 • email *

 • website *

eighteen − 12 =

Ads