• Follow us
 • papaRinoλογίες

  20938899_10155611246003850_2100266917_n

 • Τα πάντα για τη Eurovision

  eurovisionistas_logo

 • Γίνε μέλος της συντακτικής μας ομάδας

  21427304_10210542500020534_5305682434521126079_o

 • Τα τελευταία νέα στο χάρτη της νυχτερινής διασκέδασης

  pistes2017_min

Η Milla Jovovich ή Alice, όσοι ακόμα τη θυμούνται με το όνομα του χαρακτήρα της, επιστρέφει για να κόψει πισινούς ζόμπι για μία τελευταία φορά οπότε σίγουρα πράγματα. Θα κάνει υπερωρίες!

Ε, τα ίδια και αυτή τη φορά, μέσα στο απόλυτο μπάχαλο υπάρχει και μια ιστορία-κίνητρο για να πηγαίνουμε από τη μια πίστα… εεμ… από τη μια σκηνή στην άλλη!

Λοιπόν… Ο Wesker (Shawn Roberts) ξαναπροδίδει για 153η φορά την Μila, το κορίτσι μας, και αυτή τρέχει και δεν φτάνει να πάει εκεί που ξεκίνησε η πρώτη ταινία στην Racoon City και συγκεκριμένα στη Hive, στα υπόγεια εργαστήρια της διαβολικής Umbrella ενώ η εταιρεία μαζεύει τις δυνάμεις της για να εξοντώσει τους τελευταίους επιζήσαντες επειδή… έτσι. Η Μίλα μας θα αντιμετωπίσει την Red Queen (Ever Anderson) και αυτή της λέει πως υπάρχει θεραπεία και τελοσπάντων δεν έχει και πολύ σημασία. Αυτό που έχει σημασία είναι ένα τεράστιο φτερωτό ζόμπι που φέρνει και σε κανακάρης της Καλίσι και κυνηγάει την κοπελάρα μας ενώ αυτή το γαζώνει πάνω στην μηχανή της! Και οι μαζικές σφαγές ζόμπι! Και τα μεταλλαγμένα τέρατα που κατασπαράζουν ότι έχει απομείνει από τους ανθρώπους! Α, ναι, μπράβο, παίζουν και άλλοι μαζί με την Μila και δεν είναι ζόμπι. Και είναι από τις πρώτες δύο ταινίες. Ευκαιρία για B-movie marathon!

Ο Paul W.S. Anderson αναλαμβάνει τα ηνία της σκηνοθεσίας για τέταρτη φορά μετά τη πρώτη ταινία και εντάξει δεν μας δυσαρεστήσει για το προϊόν που λανσάρει (αμερικανία με σφαλιάρες και όπλα). Aκόμα και οι φαν των video games ξέρουν πως οι ταινίες δεν έχουν καμμία επαφή με τα παιχνίδια, οπότε χαλαρώστε, ποπκορν ή πατατάκια από το σπίτι (σε σένα μιλάω τζαμπατζή που περίμενεις να κλείσουν τα φώτα για να μασαμπουκώσεις από την τσάντα σου!) και δείτε κάτι που δεν έχει Γκόσλινγκ και τραγουδάκια!

INFO

– 106 λεπτάκια η ταινία, μετά κουράζεται το μάτι.
– Παρά το γεγονός πως όλη η σειρά ταινιών Resident Evil έχει πάρει αρνητικές κριτικές έχει βγάλει 951 μύρια κατατάσσοντας την στην πρώτη μεταφορά video game που βγάζει τόσα λεφτάκια.
– Η Olivia Jackson, η κασκαντέρ της Mila, τραυματίστηκε σοβαρά και έμεινε σε κόμα για δύο μήνες όταν η μηχανή της τράκαρε με ένα γερανό.
– Ένα μέλος ακόμα του συνεργείου πέθανε όταν ένα στρατιωτικό όχημα έπεσε στο κεφάλι του.
– Ο George A. Romero είχε προσληφθεί να γράψει και να γυρίσει την πρώτη ταινία αλλά τελικά τζίφος.

CAST

Milla Jovovich – Alice / Alicia Marcus
Ali Larter – Claire Redfield
Shawn Roberts – Albert Wesker
Ruby Rose – Abigail
Eoin Macken – Doc
William Levy – Christian
Iain Glen – Dr. Alexander Isaacs
Lee Joon-gi – Lee
Rola – Cobalt
Ever Gabo Anderson – Young Alicia / Red Queen
Fraser James – Michael / Razor

PHOTOS & TRAILER

Tags:

 • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

 • name *

 • email *

 • website *

five − four =

Ads