Θ. Μικρούτσικος – Χ. Θηβαίος – Μ. Πολυχρονίδη: Μιλούν στο ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ για τη νέα τους μουσική παράσταση! [pics]

Βρεθήκαμε στις πρόβες για τη νέα σειρά, μουσικών, παραστάσεων του Γυάλινου. Ο Θάνος Μικρούτσικος συναντά τον Χρήστο Θηβαίο <<Στη χώρα των θαυμάτων>>. Μαζί τους η Μαριάννα Πολυχρονίδη, που ερμηνεύει τα κομμάτια του νέου δίσκου του Θάνου Μικρούτσικου, η <<‘Ομίχλη των καιρών>>. Ο Χρήστος Θηβαίος, με τη σειρά του, θα παρουσιάσει την τελευταία του δουλειά με τίτλο <<Σιδερένιο καράβι>>.

Διαβάστε τι μας είπαν οι τρεις πρωταγωνιστές για το νέο εγχείρημά τους, που κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 28/1, στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο.

Θάνος Μικρούτσικος: <<Με το Χρήστο έχω μια προϊστορία 17 χρόνων, από τότε που συνεργαστήκαμε για πρώτη φορά. Έχουμε κάνει πολύ ωραίες δουλειές και το καλοκαίρι εντυπωσιάστηκα από τον τελευταίο του δίσκου. Έχει κάνει το σημαντικότερο έργο από τους Έλληνες ηθοποιοί, με αρχή, μέση και τέλος. Όταν μπήκα στο στούντιο διαπίστωσα μια σινάφια με το έργο του Χρήστου και σκέφτηκα ότι θα ήταν πολύ καλό να συνεργαστούμε σε μια μουσική σκηνή σαν το Γυάλινο. Θα κάνουμε ένα τόλμημα, να παρουσιάσουμε τα ολοκαίνουρια τραγούδια από την <<‘Ομίχλη των καιρών>> με τη Μαριάννα και <<Σιδερένιο Νησί>> με τον Χρήστο, και φυσικά τραγούδια που έχει αγαπήσει ο κόσμος εδώ και πολλές δεκαετίες.

Τη Μαριάννα τη γνώρισα πέρσι που κάναμε <<Καββαδία>> και με εντυπωσίασε η σκηνική της παρουσία, η ερμηνεία της και το γεγονός ότι μπορεί να καλύψει πράγματα τόσο σύντομα, ενώ άλλοι θα έκαναν χρόνια. Οι μουσικοί μας είναι εκπληκτικοί, είναι δημιουργικά πρόσωπα και τα δίνουν όλα στην πρόβα.

13 Απριλίου κλείνω τα 70. Δεν έχω κανένα λόγο να πω πόσο ενθουσιασμένος είμαι με αυτή τη δουλειά. Δεν θα είχε νόημα, δεν έχω να αποδείξω τίποτα. Το μυστικό είναι να κάνεις κάθε φορά πράγματα που είναι απρόβλεπτα. Να κερδίζεις έναν χώρο, είτε είσαι 22, είτε 40, είτε 70. Δεν αντέχω καλλιτέχνες να κάνουν συνέχεια τα ίδια. Εμείς εδώ είμαστε στην τσίτα για να βγει το αποτέλεσμα, κι αυτό είναι το ωραίο. Το διαφορετικό>>.

Μαριάννα Πολυχρονίδη: <<Μεσολάβησε ένα διάστημα ενός χρόνου που δουλεύαμε κάθε βδομάδα στο σπίτι του κ. Μικρούτσικου κι έτσι βγήκε η ”Ομίχλη των καιρών”. Πολύ συνειδητά απομακρύνθηκα λίγο από το θέατρο για να αφοσιωθώ σε αυτό. Τα μηνύματα που παίρνουμε είναι πολύ ενθαρρυντικά. Είχα μεγάλη αγωνία, παρότι έχω συμμετάσχει ξανά σε μουσική σκηνή, χωρίς όμως να έχω τόσο μεγάλο μερίδιο ευθύνης όπως τώρα. Αυτοί οι δυο άνθρωποι εδώ είναι τόσο συγκινητικός ο τρόπος στέκονται απέναντί μου, με κάνουν νιώθω πολύ ασφαλής. Ανυπομονώ να έρθει το Σάββατο>>.

Χρήστος Θηβαίος: <<Χαίρομαι πολύ που συνεργαζόμαστε με τη Μαριάννα. Θέλω να της πω πως αν δεν υπάρχει αύριο, δεν υπάρχει σήμερα. Για αυτό και είμαστε ευτυχισμένοι που είναι μαζί μας η Μαριάννα. Αυτό το καλοκαίρι ήταν καταλυτικό για μένα, γιατί εκπλήρωσα ένα μεγάλο όνειρο που είχα εδώ και οκτώ χρόνια. Ολοκλήρωσα μια δουλεία που ήταν πάνω στην εξέγερση της 21/8/1916 των μεταλλωρύχων της Σερίφου, για τα εργασιακά τους δικαιώματα. Μετά άκουσα τα τραγούδια του Θάνου, είμαστε μαζί ολόψυχα και σας περιμένουμε εδώ στο Γυάλινο να μας ακούσετε>>.

Ο Θάνος Μικρούτσικος, ο Χρήστος Θηβαίος, η Μαριάννα Πολυχρονίδη, μαζί με την πολυμελή ορχήστρα τους, σας περιμένουν στη δική τους <<Χώρα των θαυμάτων>> για ένα υπέροχο μουσικό ταξίδι, στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο.

Πρεμιέρα Σάββατο 28/1 και κάθε Σάββατο για 6 μόνο παραστάσεις.

Ώρα έναρξης: 22:30

Πληροφορίες -> http://gialino.gr/

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΓΕΩΡΓΙΑ ΗΡΑΚΛΕΟΥΣ

domainmarket.gr web hosting

Tags:

  • Είμαι Πτυχιούχος Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας στο Α.Τ.Ε.Ι Ιονίων Νήσων. Είχα πάθος με τη μουσική και τη δημοσιογραφία από μικρό παιδί και τώρα τα συνδυάζω και τα δυο. Αγαπημένοι καλλιτέχνες: Έλενα Παπαρίζου, Νίκος Οικονομόπουλος. Ακολουθήστε με στα social media Facebook-> Mike Economakos Twitter-> @Mike_Economakos Instagram-> mike_economakos Snapchat-> mike-econ

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

5 × two =

Ads