• Follow us
 • papaRinoλογίες

  20938899_10155611246003850_2100266917_n

 • Τα πάντα για τη Eurovision

  eurovisionistas_logo

 • Γίνε μέλος της συντακτικής μας ομάδας

  21427304_10210542500020534_5305682434521126079_o

 • Τα τελευταία νέα στο χάρτη της νυχτερινής διασκέδασης

  pistes2017_min

Η Demy ξεκίνησε τις ηχογραφήσεις για τα τραγούδια (pics)

Τα πρώτα πλάνα από την ηχογράφηση των τριών τραγουδιών του συνθέτη Δημήτρη Κοντόπουλου, ένα από τα οποία θα επιλέξουμε ως χώρα για να μας εκπροσωπήσει στην φετινή 62η Eurovision στην Ουκρανία, είναι ¨γεγονός¨ και σύμφωνα με τις αποκλειστικές εικόνες τις οποίες ο ίδιος δημοσίευσε σε προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και η επίσημη σελίδα της ΕΡΤ (ΕΡΤ Eurovision Official) σήμερα αρχή της εβδομάδας ξεκίνησε η ηχογράφηση τους στην Αγ.Παρασκευή υπό την επίβλεψη της συμφωνικής ορχήστρας της ΕΡΤ, κίνηση την οποία η διοίκηση της ΕΡΤ, χαρακτήρισε ως «ότι πιο καλό διαθέτει ο ραδιοτηλεοπτικός μας φορέας» σε πρόσφατη συνέντευξη που ως γνωστόν δόθηκε προ ημερών σχετικά με την φετινή Eurovision.

Ως γνωστόν όπως έχει ανακοινωθεί και πάλι από την ίδια την Demy αλλά και τους υπόλοιπους συντελεστές περί της αρχές Μαρτίου οι Έλληνες φαν θα έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν μεταξύ ενός τραγουδιού που θα κινείται στους δρόμους της μπαλάντας, ενός πιο up tempo «δυναμικού» τραγουδιού ,αλλά και ενός τρίτου «έκπληξη» όπως η ίδια χαρακτήρισε την τρίτη επιλογή.

Τα τραγούδια αυτά θα παρουσιαστούν στην ειδική εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης που έχει ήδη ανακοινωθεί και μένει να δούμε τις λεπτομέρεις που θα αφορούν τη δομή της, την ημέρα προβολής της ,τη θεματολογία της καθώς και τους τρόπους που οι Ελληνες φαν θα μπορέσουν να επιλέξουν το «δικό μας «τραγούδι.

Το INFE Greece «χαιρετίζει» την συμμετοχή της Συμφωνικής ορχήστρας του κρατικού μας ραδιοτηλεοπτικού φορέα.στη δημιουργία των φετινών τραγουδιών,κάτι που για τους καλά γνωρίζοντας μουσική, αποτελεί εγγύηση για ένα αρτιότερο ηχητικά αποτέλεσμα, και είναι σίγουρο πως αντικαθιστά την τεχνολογία των computers που εδώ και πολλά χρόνια κυρίως λόγω κόστους έχει με τη σειρά της αντικαταστήσει τους φυσικούς ήχους των οργάνων με τα μηχανήματα ,κάτι ου σαφώς και δεν έχουν το ίδιο αισθητικά αλλά και ουσιαστικά αποτέλεσμα.

Η εταιρεία που θα συνοδεύσει την Ελληνίδα εκπρόσωπο είναι η Panik Records,και όλοι βρισκόμαστε εν αναμονή των τραγουδιών.

Ευχή όλων είναι τελικώς η Ελλάδα να επιλέξει το καλύτερο τραγούδι, αυτό που η πλειονότητα των φαν θα υποστηρίξει εντός και εκτός χώρας,και θα είναι ικανό να ταξιδέψει στο εξωτερικό έτσι ώστε να βγάλει ασπροπρόσωπους όσους επέλεξαν την ανάθεση της συμμετοχής μας στην ομάδα αυτή.

Καλή επιτυχία Ελλάδα.

Tags:

 • mm

  Εργάζομαι στη μουσική βιομηχανία από το 1992 μετά τις σπουδές μου στον τομέα της διοίκησης και οργάνωσης επιχειρήσεων ,ενώ η μεγάλη μου αγάπη εκτός από κάθε καλό Ελληνικό τραγούδι, που δεν μπαίνει στη διαδικασία να χαρακτηρισθεί ως ποιοτικό ή μη, αρκεί να αγγίζει τον κόσμο, είναι ο διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision τον οποίο παρακολουθώ μετά μανίας από το 1977 υποστηρίζοντας πάντα την Ελλάδα αλλά και την Κύπρο μας στο μουσικό ταξίδι αυτό της Ευρώπης. Από το 2007 αποτελώ μέλος του INFE Greeece/Greek eurovision fanclub του αρχαιότερου σωματείου οργανωμένων φαν στη χώρα και έχω διατελέσει υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του για μία διετία ενώ από το 2015 ανήκω σε αυτό έως την ημερομηνία λήξης της θητείας μου ως Αντιπροέδρος του. Ακολουθώ την Ελληνική αποστολή της Eurovision στο εξωτερικό κάθε χρόνο και δεν "πετροβολώ" κάθε συμμετοχή μας εάν δεν καταφέρει να αγγίξει τη πρωτιά.Γιατί σε μια μάχη πάς για να πολεμήσεις όχι απαραίτητα και να την κερδίσεις. Eurovisionistas λοιπόν και η Eurovision είναι για εμένα "αγάπη"365 ημέρες το χρόνο και όχι 3 μόνον βραδιές.

 • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

 • name *

 • email *

 • website *

14 + two =

Ads