• Follow us
 • papaRinoλογίες

  20938899_10155611246003850_2100266917_n

 • Τα πάντα για τη Eurovision

  eurovisionistas_logo

 • Γίνε μέλος της συντακτικής μας ομάδας

  21427304_10210542500020534_5305682434521126079_o

 • Τα τελευταία νέα στο χάρτη της νυχτερινής διασκέδασης

  pistes2017_min

“ΣΚΑει» Eurovision ! στο Survivor!!

Και μπορεί το reallity που σπάει τα μηχανάκια στη τηλεθέαση καλά να κρατεί, πληροφορίες αναφέρουν ότι “άρωμα Eurovision” θα έχει σε λίγες ημέρες το παιχνίδι που έχει καταφέρει να εξολοθρεύσει τους “αντιπάλους” του στα απέναντι κανάλια.

Η εκπρόσωπος της Ελλάδας το 2012 στο Μπακού του Αζαρμπαιτζάν Ελευθερία Ελευθερίου εξ Κύπρου, εάν όλα πάνε καλά θα είναι νέο μέλος της ομάδα των celebrities (ως γνωστόν υπάρχουν δυο ομάδες “διασήμω픨και ¨μαχητών¨ ανθρώπων δηλαδή της διπλανής πόρτας που έσπευσαν να ζήσουν την εμπειρία αυτή στις δύσκολες συνθήκης διαβίωσης, με σκοπό τα 100 χιλιάδες ευρώ.

Η νεαρή καλλιτέχιδα που εμφανίζεται στο πλευρό του Νότη Σφακιανάκη πήρε μάλλον την απόφαση και θα συμπληρώσει την ομάδα των “διασήμω픨στα προσεχή επεισόδια.

Μετά τη Eurovision τη συναντήσαμε σε show ¨μιμήσεων¨ιδιωτικού καναλιού (Υour face sounds familiar) καθώς είχε και παρουσία ως ηθοποιός στο α κύκλο της καθημερινής σειράς μυθοπλασίας του ίδιου καναλιού “Δίδυμα φεγγάρια” Μαζί της φαίνεται να μπαίνουν στο παιχνίδι και η γνωστή dj Μάγκυ Χαραλαμπίδου και ο επίσης γνωστός από τις εμφανίσεις του στην Ελληνική τηλεόραση και φίλος του νεαρού παρουσιαστή Στέλιου Χανταπάκη, Γιώργος Μανίκας.

Με την ενίσχυση του παιχνιδιού με νέα πρόσωπα οι υπεύθυνοι θεωρούν ότι θα καταφέρουν να κρατήσουν τα σκήπτρα στη τηλεθέαση και με αφορμή την έλευση του Star Academy να μείνουν ακλόνητοι με τα άκρως ικανοποιητικά νούμερα που σημειώνουν κάθε μέρα.
΄Ηδη με τις πρώτες αποχωρήσεις παικτών η παραγωγή φρόντισε να βρει αντικαταστάτες, ενώ αν τελικώς οι πληροφορίες που διέρρευσαν περί της έλευσης των παραπάνω επαληθευθούν, οι τηλεθεατές δεν θα δυσκολευτούν να επιλέξουν το πρόγραμμα αυτό για την καθημερινή νυχτερινή τους διασκέδαση.

Tags:

 • mm

  Εργάζομαι στη μουσική βιομηχανία από το 1992 μετά τις σπουδές μου στον τομέα της διοίκησης και οργάνωσης επιχειρήσεων ,ενώ η μεγάλη μου αγάπη εκτός από κάθε καλό Ελληνικό τραγούδι, που δεν μπαίνει στη διαδικασία να χαρακτηρισθεί ως ποιοτικό ή μη, αρκεί να αγγίζει τον κόσμο, είναι ο διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision τον οποίο παρακολουθώ μετά μανίας από το 1977 υποστηρίζοντας πάντα την Ελλάδα αλλά και την Κύπρο μας στο μουσικό ταξίδι αυτό της Ευρώπης. Από το 2007 αποτελώ μέλος του INFE Greeece/Greek eurovision fanclub του αρχαιότερου σωματείου οργανωμένων φαν στη χώρα και έχω διατελέσει υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του για μία διετία ενώ από το 2015 ανήκω σε αυτό έως την ημερομηνία λήξης της θητείας μου ως Αντιπροέδρος του. Ακολουθώ την Ελληνική αποστολή της Eurovision στο εξωτερικό κάθε χρόνο και δεν "πετροβολώ" κάθε συμμετοχή μας εάν δεν καταφέρει να αγγίξει τη πρωτιά.Γιατί σε μια μάχη πάς για να πολεμήσεις όχι απαραίτητα και να την κερδίσεις. Eurovisionistas λοιπόν και η Eurovision είναι για εμένα "αγάπη"365 ημέρες το χρόνο και όχι 3 μόνον βραδιές.

 • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

 • name *

 • email *

 • website *

12 − eleven =

Ads