• Follow us
 • papaRinoλογίες

  20938899_10155611246003850_2100266917_n

 • Τα πάντα για τη Eurovision

  eurovisionistas_logo

 • Γίνε μέλος της συντακτικής μας ομάδας

  21427304_10210542500020534_5305682434521126079_o

 • Τα τελευταία νέα στο χάρτη της νυχτερινής διασκέδασης

  pistes2017_min

Κατατέθηκε και επίσημα το “This Is Love” της Demy στο Κίεβο

Οι αρχηγοί των αποστολών κάθε μίας από τις 43 χώρες που θα λάβουν μέρος στην φετινή 62η Eurovision στην Ουκρανία, βρέθηκαν στη πρωτεύουσα της το Κίεβο για να καταθέσουν ολοκληρωμένο το φάκελο των υποψηφιοτήτων της κάθε χώρας.
Την χώρα μας και το φάκελο με τη σύνθεση του “This is love” των Δ. Κοντόπουλου – Ρ. Παπαδέα- J. Ballard, με την βελτιωμένη εκδοχή σε ενορχήστρωση και στίχους,παρουσίασε στους διοργανωτές ο φετινός αρχηγός (Head of delegation) από την Δημόσια τηλεόραση .ο διευθυντής επικοινωνίας της ΕΡΤ κος Παναγιώτης Τσολιάς o οποίος με την Υπεύθυνη τύπου -επί χρόνια εμπλεκόμενη με το διαγωνισμό-κα Μόνικα Παπαδάτου (Head of Press) θα είναι εκείνοι με την dream team της Ελληνικής αποστολής.που θα αναλάβουν τον ουσιαστικό ρόλο της “επικοινωνίας/προώθησης του φετινού μας τραγουδιού στον Ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού εκεί.

Στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Κίεβο, που βρίσκεται σε κορεσμό εργασιών για να είναι όλα εγκαίρως έτοιμα για τον ερχόμενο Μάιο, υπήρξαν ανακοινώσεις και σχετικά με θέματα που ήταν σε εκκρεμότητα ,όπως το ότι το Euroclub φέτος θα βρίσκεται στο Εκθεσιακό κέντρο Parkovy Convention, εκεί που διοργανώνονται κάθε χρόνο οι γιορτές που γίνονται παράλληλα με το διαγωνιστικό κομμάτι, το μέρος που εκεί συναντιούνται όλοι οι φαν που έχουν επισκεφθεί την εκάστοτε διοργανώτρια πόλη.

Το χωριό της Eurovision ή αλλιώς “Eurovision Village” τελικώς θα βρίσκεται στο Khreschatyk, σ ένα τεράστιο δρόμο στην καρδιά του Κιέβου, όπου καθημερινά θα γίνονται ζωντανές εμφανίσεις με συναυλίες από καλλιτέχνες που θα λάβουν μέρος στη διοργάνωση καθώς επίσης και θεματικά πάρτυς και διαγωνισμοί.

Η διοργάνωση επίσημα ξεκινά την Κυριακή 7 Μαίου με τις αποστολές όλων των χωρών να περπατάνε πάνω στο Red carpet όπως συνηθίζεται να λέγεται, και για τους “άτυχους¨” φαν που δεν θα ταξιδέψουν στο Κίεβο,οι διοργανωτές και η EBU φρόντισαν ώστε όσοι ενδιαφέρονται να μπορέσουν να την παρακολουθήσουν και αυτή τη χρονιά ζωντανά από το διαδύκτιο. Η τελετή έναρξης θα γίνει επίσημα στο Euroclub που έχει στηθεί.

Η Ελληνική αποστολή με τη Demy ,θα αναχωρήσει από Ελλάδα την τελευταία ημέρα του Απρίλη με τις βαλίτσες της γεμάτες με τις ευχές απ όλους τους Eurovisionistas της χώρα μας και με το INFE GREECE όπως και κάθε χρόνο να τη συνοδεύει με πολυμελή αντιπροσωπεία.

Tags:

 • mm

  Εργάζομαι στη μουσική βιομηχανία από το 1992 μετά τις σπουδές μου στον τομέα της διοίκησης και οργάνωσης επιχειρήσεων ,ενώ η μεγάλη μου αγάπη εκτός από κάθε καλό Ελληνικό τραγούδι, που δεν μπαίνει στη διαδικασία να χαρακτηρισθεί ως ποιοτικό ή μη, αρκεί να αγγίζει τον κόσμο, είναι ο διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision τον οποίο παρακολουθώ μετά μανίας από το 1977 υποστηρίζοντας πάντα την Ελλάδα αλλά και την Κύπρο μας στο μουσικό ταξίδι αυτό της Ευρώπης. Από το 2007 αποτελώ μέλος του INFE Greeece/Greek eurovision fanclub του αρχαιότερου σωματείου οργανωμένων φαν στη χώρα και έχω διατελέσει υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του για μία διετία ενώ από το 2015 ανήκω σε αυτό έως την ημερομηνία λήξης της θητείας μου ως Αντιπροέδρος του. Ακολουθώ την Ελληνική αποστολή της Eurovision στο εξωτερικό κάθε χρόνο και δεν "πετροβολώ" κάθε συμμετοχή μας εάν δεν καταφέρει να αγγίξει τη πρωτιά.Γιατί σε μια μάχη πάς για να πολεμήσεις όχι απαραίτητα και να την κερδίσεις. Eurovisionistas λοιπόν και η Eurovision είναι για εμένα "αγάπη"365 ημέρες το χρόνο και όχι 3 μόνον βραδιές.

 • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

 • name *

 • email *

 • website *

eighteen − eighteen =

Ads