1η Έκθεση Εικόνας & Τεχνολογίας IMAGE+TECH expo στην Ελλάδα

Μια καινοτόμος έκθεση με πρωταγωνιστές την οπτική επικοινωνία και τις νέες τεχνολογίες έρχεται 10-12 Μαρτίου 2017 στο HELEXPO MAROUSSI για να αλλάξει ριζικά τα έως τώρα δεδομένα στο εγχώριο εκθεσιακό γίγνεσθαι επιτρέποντάς μας να οραματιστούμε το μέλλον, επαναπροσδιορίζοντας το παρόν.

H ραγδαία τεχνολογική ανάπτυξη που χαρακτηρίζει την εποχή μας επηρεάζει καταλυτικά την καθημερινότητα των ανθρώπων και αλλάζει εκ βάθρων τον τρόπο λειτουργίας των επιχειρήσεων. Οι μεγαλύτερες εκθέσεις του εξωτερικού προσαρμόζουν το περιεχόμενο τους ώστε να ανταποκριθούν στα νέα επιχειρηματικά μοντέλα παραγωγής και κατανάλωσης. Η έκθεση IMAGE+TECH παρακολουθεί και ανταποκρίνεται στα πρότυπα που θέτουν εκθέσεις όπως οι IFA, IBC, Photokina, MWC, CES, CEBIT και έρχεται για να τοποθετήσει την Ελλάδα στο κέντρο των εξελίξεων φέρνοντας ένα νέο concept στο προσκήνιο.

Στην Έκθεση θα παρουσιαστούν εκατοντάδες νέα προϊόντα, σύγχρονες λύσεις και καινοτόμες υπηρεσίες, καθώς και πάνω από 200 brands από τις μεγαλύτερες εταιρείες των κλάδων της φωτογραφίας, του video και της τεχνολογίας.

Φωτογραφικές μηχανές, βιντεοκάμερες, κινητά τηλέφωνα, οθόνες, φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, εκτυπωτές, τηλεοράσεις, φακοί, φίλτρα και αξεσουάρ, επαγγελματικός εξοπλισμός, gaming, “έξυπνες“ συσκευές κ.ά. αναμένεται -μεταξύ άλλων- να κλέψουν την παράσταση στην IMAGE+TECH expo. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ .

domainmarket.gr web hosting

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

twenty − two =

Ads