Η Avril Lavigne ξεκινά δουλειά! Η ποπ/ρόκερ από τον Καναδά υπέγραψε νέο δισκογραφικό συμβόλαιο και έχει νέα μουσική στα σκαριά. “Για αυτό το δίσκο έχω μια νέα ομάδα από πίσω μου και μόλις υπέγραψα στην BMG”, αποκάλυψε σε ένα βίντεο στο Instagram. “Δούλευα αρκετά σκληρά πάνω σε νέα μουσική και αποτελεί μια αντανάκλαση της πορείας μου τα τελευταία χρόνια. Στο σημείο αυτό της καριέρας και της ζωής μου, το μόνο που ήθελα ήταν να προσθέσω λίγη ενέργεια γύρω μου και νιώθω κάποια αναγέννηση στη ζωή μου”.

“Έχω ζήσει αρκετά και πέρασα αρκετά συναισθηματικά”, συνεχίζει η 32χρονη. “Όλη η διαδικασία συγγραφής ήταν για μένα θεραπευτική και ενδυναμωτική. Χωρίς να προσπαθώ να φτιάξω ένα δίσκο, το κατάφερα”. Τα νέα δεν είναι και τόσο καινούρια, δεδομένης της παρουσίας της Avril στα social media. “Πρώτα ήθελα να ευχαριστήσω τους θαυμαστές μου για την υπομονή και την υποστήριξή τους όσο καιρό έλειπα και πάλευα για πάνω από δύο χρόνια με τη νόσο του Lyme”, κατέγραψε σε ένα μήνυμα για τη Νέα Χρονιά στο Instagram. “Δεν ήταν μόνο μια σκληρή μάχη, αλλά ήταν και πολύ διαφωτιστική και σίγουρα αποτυπώθηκε στη νέα μουσική, στην αισθητική, τη ζωή και την προσωπικότητά μου”.

“Χαίρομαι πολύ που ανακοινώνω πως δουλεύω σε νέο υλικό και θα κυκλοφορήσω ένα νέο δίσκο μέσα στο 2017. Ανυπομονώ να πω περισσότερα και μοιραστώ την καρδιά μου μαζί σας!”. Από τότε, η τραγουδίστρια του “Complicated” κρατά τους θαυμαστές της σε ετοιμότητα με το να τους ερεθίζει με στίχους στα social media. Τέσσερα χρόνια έχουν περάσει από την κυκλοφορία του ομώνυμου LP της Avril το 2013, οπότε και ανυπομονούμε όλοι για νέα μουσική. Δείτε την ανακοίνωση της επιστροφής της βασίλισσας παρακάτω: