• Follow us
 • papaRinoλογίες

  20938899_10155611246003850_2100266917_n

 • Τα πάντα για τη Eurovision

  eurovisionistas_logo

 • Γίνε μέλος της συντακτικής μας ομάδας

  21427304_10210542500020534_5305682434521126079_o

 • Τα τελευταία νέα στο χάρτη της νυχτερινής διασκέδασης

  pistes2017_min

Δείτε την ελληνική αποστολή σε πρόβες για τη Eurovision (vid)

 

Και για να κρατηθεί το σασπένς.. οι υπεύθυνοι της Ελληνικής φετινής αποστολής του “This is love” με τη Demy που θα ταξιδέψουν στο Κίεβο με στόχο τον τελικό του Σαββάτου 13 Μαϊου αλλά και τελικώς με σκοπό μια πολύ καλή θέση στη τελική κατάταξη, έχουν ανακαλύψει το “μαρτύριο της σταγόνας” των πληροφοριών και δίνουν στη δημοσιότητα κάθε φορά και λίγη παραπάνω δόση στους θαυμαστές της νεαρής καλλιτέχνιδας αλλά και γενικότερα στους φαν του διαγωνισμού εντός και εκτός χώρας.

Τα πρώτα 15 δευτερόλεπτα με τις πρόβες του δικού μας τραγουδιού είναι γεγονός και το φωτογραφικό στιγμιότυπο αποκαλύπτει προφανώς τα άτομα που θα συνοδεύσουν την Demy μπροστά ή πίσω από τη σκηνή.

Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει πλήρης αρμονία φωνών κάτι που κάνει τους Eurovisionistas να ελπίζουν πολλά τη φετινή χρονιά.

Κατά την ταπεινή μας άποψη αυτό που ακούμε ήταν σίγουρο ότι θα μας ικανοποιήσει μιας που είναι γνωστές οι φωνητικές δυνατότητες της Demy, και όλων τώρα οι ελπίδες ως γνωστόν αφορούν την τελική εμφάνιση επί σκηνής της Ελληνικής ομάδας καθώς και τα “ευρήματα” που κάθε χρόνο φροντίζουμε να έχουμε -κάτι που μας έχει “υποσχεθεί ” ο Φωκάς Ευαγγελινός που θα στήσει το δικό μας τραγούδι.

Συμπληρωματικά με τις πρώτες εικόνες που δόθηκαν στη δημοσιότητα από τις πολύωρες πρόβες, να σχολιάσουμε ότι η Ελληνική αποστολή δεν έχει ακόμα “επίσημα” πάρει θέση στο θέμα του αποκλεισμού της Ρωσίδας καλλιτέχνιδας από την 62η Eurovision, εν αντιθέσει με πολλές χώρες που δήλωσαν ευθαρσώς την άποψη τους.

‘Οπως όμως έχουμε ξαναπεί η καλύτερη ίσως απάντηση στα όσα ευτράπελα ίσως και πρωτόγνωρα που φέτος δυστυχώς συναντάμε στο δρόμο για το Κίεβο είναι ο τίτλος και το νόημα του φετινού μας τραγουδιού που τα λέει όλα :
“This is love..”

Δείτε το video:

Tags:

 • mm

  Εργάζομαι στη μουσική βιομηχανία από το 1992 μετά τις σπουδές μου στον τομέα της διοίκησης και οργάνωσης επιχειρήσεων ,ενώ η μεγάλη μου αγάπη εκτός από κάθε καλό Ελληνικό τραγούδι, που δεν μπαίνει στη διαδικασία να χαρακτηρισθεί ως ποιοτικό ή μη, αρκεί να αγγίζει τον κόσμο, είναι ο διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision τον οποίο παρακολουθώ μετά μανίας από το 1977 υποστηρίζοντας πάντα την Ελλάδα αλλά και την Κύπρο μας στο μουσικό ταξίδι αυτό της Ευρώπης. Από το 2007 αποτελώ μέλος του INFE Greeece/Greek eurovision fanclub του αρχαιότερου σωματείου οργανωμένων φαν στη χώρα και έχω διατελέσει υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του για μία διετία ενώ από το 2015 ανήκω σε αυτό έως την ημερομηνία λήξης της θητείας μου ως Αντιπροέδρος του. Ακολουθώ την Ελληνική αποστολή της Eurovision στο εξωτερικό κάθε χρόνο και δεν "πετροβολώ" κάθε συμμετοχή μας εάν δεν καταφέρει να αγγίξει τη πρωτιά.Γιατί σε μια μάχη πάς για να πολεμήσεις όχι απαραίτητα και να την κερδίσεις. Eurovisionistas λοιπόν και η Eurovision είναι για εμένα "αγάπη"365 ημέρες το χρόνο και όχι 3 μόνον βραδιές.

 • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

 • name *

 • email *

 • website *

16 + fourteen =

Ads