• Follow us
 • papaRinoλογίες

  20938899_10155611246003850_2100266917_n

 • Τα πάντα για τη Eurovision

  eurovisionistas_logo

 • Γίνε μέλος της συντακτικής μας ομάδας

  21427304_10210542500020534_5305682434521126079_o

 • Τα τελευταία νέα στο χάρτη της νυχτερινής διασκέδασης

  pistes2017_min

Με σφραγίδα «ελληνική» το φαβορί της Eurovision 2017

Και μπορεί για κάποιους το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τη νίκη στη φετινή Eurovision να είναι η Ιταλία με το ” Occidentali s Karma“,ωστόσο εάν και αυτό συμβεί τότε το θετικό θα είναι ότι και η χώρα μας θα έχει λόγο να “χαρεί” μιας που το Ιταλικό τραγούδι ….”έχει άρωμα Ελλάδας”

Και τι εννοούμε με αυτό;

Μόνον οι Eurovisionistas σας αποκαλύπτουν ότι το οπτικοποιημένο clip του τραγουδιού που εδώ και μήνες δεν λέει να πέσει από την πρώτη θέση που το κατατάσσουν τα γραφεία στοιχημάτων, έχει Έλληνα στην ομάδα του.
Και όχι απλά κάποιον τυχαίο συντελεστή του αλλά τον ίδιο το διευθυντή φωτογραφίας του .Εκείνον που ευθύνεται αποκλειστικά για το καθ όλα τεχνικά άρτιο αποτέλεσμα που παρακολουθούμε. Και το όνομα αυτού,
Βασίλης Σπυρόπουλος.

Ένας ταλαντούχος νέος από τη Πάτρα. που είναι σίγουρο ότι θα μας απασχολήσει πολύ στο μέλλον μιας που έχει τη δυνατότητα κατά πολλούς να κάνει μεγάλη καριέρα στο χώρο της φωτογραφίας αλλά και του κινηματογράφου.
Ο Βασίλης μεγάλωσε στην Αχαική πρωτεύουσα λόγω καταγωγής του πατέρα του, ενώ ζει και εργάζεται στη Φλωρεντία πόλη από την οποία κατάγεται η μητέρα του .

‘Έχει να παρουσιάσει σπουδές κινηματογράφου αλλά και φωτογραφίας στην Ιταλία αλλά και τις ΗΠΑ ενώ έχει συμμετάσχει στο γύρισμα και άλλων τραγουδιών του Ιταλού ερμηνευτή φέτος Francesco Gabbani.

Ο νεαρός Έλληνας κινηματογραφιστής δεν διστάζει να δηλώνει ότι λατρεύει τη πατρίδα μας, και ήδη ετοιμάζεται να εγκαινιάσει τη δική του εταιρεία παραγωγής εδώ.

Ήδη το τραγούδι της Ιταλικής συμμετοχής έχει ξεπεράσει τα 70,000,000 views και έχει γίνει viral στους απανταχού φαν.

Tags:

 • mm

  Εργάζομαι στη μουσική βιομηχανία από το 1992 μετά τις σπουδές μου στον τομέα της διοίκησης και οργάνωσης επιχειρήσεων ,ενώ η μεγάλη μου αγάπη εκτός από κάθε καλό Ελληνικό τραγούδι, που δεν μπαίνει στη διαδικασία να χαρακτηρισθεί ως ποιοτικό ή μη, αρκεί να αγγίζει τον κόσμο, είναι ο διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision τον οποίο παρακολουθώ μετά μανίας από το 1977 υποστηρίζοντας πάντα την Ελλάδα αλλά και την Κύπρο μας στο μουσικό ταξίδι αυτό της Ευρώπης. Από το 2007 αποτελώ μέλος του INFE Greeece/Greek eurovision fanclub του αρχαιότερου σωματείου οργανωμένων φαν στη χώρα και έχω διατελέσει υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του για μία διετία ενώ από το 2015 ανήκω σε αυτό έως την ημερομηνία λήξης της θητείας μου ως Αντιπροέδρος του. Ακολουθώ την Ελληνική αποστολή της Eurovision στο εξωτερικό κάθε χρόνο και δεν "πετροβολώ" κάθε συμμετοχή μας εάν δεν καταφέρει να αγγίξει τη πρωτιά.Γιατί σε μια μάχη πάς για να πολεμήσεις όχι απαραίτητα και να την κερδίσεις. Eurovisionistas λοιπόν και η Eurovision είναι για εμένα "αγάπη"365 ημέρες το χρόνο και όχι 3 μόνον βραδιές.

 • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

 • name *

 • email *

 • website *

eighteen − 2 =

Ads