Νέα Εφαρμογή σας επιτρέπει να βγάλετε selfie με οποιονδήποτε

Η Κορεάτικη εταιρεία ELROIS στην παρουσίασή της στο Mobile World Congress φανέρωσε τη νέα της εφαρμογή , η οποία ακούει στο όνομα With Me . Χάρη σε αυτή έχουν τη δυνατότητα οι χρήστες να σκανάρουν κάποιον σε 3D και να μετατρέψουν το αποτέλεσμα σε εικόνα .

Έπειτα σας δίνεται η δυνατότητα να βγάλετε selfie με την εικόνα που δημιουργήθηκε ακόμη και αν το άτομο δεν είναι εκεί . Για να το πετύχει αυτό το With Me χρησιμοποιεί εξελιγμένη τεχνολογία AI για να αναπαράγει το πρόσωπο του ατόμου που σκανάρατε και να φαίνεται απολύτως ρεαλιστικό . Επίσης μπορεί να θυμάται ποιος είναι και πως μοιάζει και να σχολιάζει αν η εμφάνιση ή η διάθεση του είναι διαφορετική σε κάποιο άλλο σκανάρισμα .

Η εταιρεία δηλώνει ότι , “Οι εικόνες θα μπορούσαν να είναι η οικογένειά σας, οι φίλοι σας, ή ακόμα και διασημότητες!”.

Το πιο ενδιαφέρον όμως είναι ότι τα είδωλα που δημιουργείται ανταποκρίνονται στη φωνή , όποτε αν τους δήλωσετε τα συναισθήματα σας ( τους πείτε για παράδειγμα <<Σε αγαπώ>> ) αυτά θα προσπαθήσουν να τα ανταποδώσουν ( στο παράδειγμά μας να σας φιλήσουν ή να σας αγκαλιάσουν ) . Δυστυχώς δεν υπάρχουν πληροφορίες πότε θα είναι διαθέσιμη προς το κοινό .

domainmarket.gr web hosting

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

five × four =

Ads