Νέα υπηρεσία από το Twitch

Για τους γνώστες του αντικειμένου το Steam , η υπηρεσία της γνωστής εταιρείας Valve ήταν ο καλύτερος τρόπος και να προμηθευτείς κάποιο video game διαδικτυακά . Αυτό όμως μάλλον πρόκειται να αλλάξει . Το Twitch , η πιο γνωστή πλατφόρμα για live streaming σε όλο το ίντερνετ αποφάσισε από αυτή την άνοιξη να αρχίσει και αυτή να προσφέρει την ίδια ακριβώς υπηρεσία .

Βέβαια δε θα μοιάζει καθόλου με αυτή του Steam . Στο Twitch θα μπορείτε να μπαίνετε να βλέπετε ένα παιχνίδι από κάποιον γνωστό streamer , να αποφασίζετε έτσι αν σας αρέσει και έπειτα χωρίς να αλλάξετε καν σελίδα να το παραγγείλετε για τον εαυτό σας . Επίσης με αυτό τον τρόπο βοηθάτε και τον ίδιο τον streamer που σας έπεισε ότι παιχνίδι αξίζει να το αποκτήσετε , αφού ο ίδιος παίρνει μερίδιο κάθε φορά που το αγοράζετε από το δικιά του σελίδα .

Το μόνο που δε θα παρέχει η υπηρεσία ακόμα τουλάχιστον είναι τα λεγόμενα preorders , δηλαδή παραγγελία κάποιου παιχνιδιού πριν καν κυκλοφορήσει . Να τονίσουμε ότι συνήθως οι εταιρείες επιβραβεύουν με κάποιον τρόπο τους χρήστες που κάνουν preorder κάποιο video game κάτι το οποίο φαντάζει σημαντικό για αρκετούς από αυτούς .

Η υπηρεσία θα ξεκινήσει στην Αμερική και σιγά σιγά θα επεκταθεί σε όλο τον κόσμο , χωρίς όμως να έχουμε ακριβείς ημερομηνίες για τίποτε ακόμη .

domainmarket.gr web hosting

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

eight − two =

Ads