Νέα οθόνη Samsung 4K HDR για κινηματογραφικές αίθουσες

Νέα κίνηση κάνει η Samsung με σκοπό να αντικαταστήσει τους παραδοσιακούς προβολείς που έχουμε συνηθίσει στο σινεμά με νέες 4K οθόνες ειδικά σχεδιασμένες για χρήση κινηματογράφου .

Η νέα λοιπόν Samsung Cinema είναι LED backlit, που σημαίνει ότι δε χρειάζεται εμπρόσθια προβολή και μπορέι να παράξει περισσότερο φωτισμό από ότι τα παλαιότερα κινηματογραφικά displays ( έως και 10 φορές ισχυρίζεται η ίδια η εταιρεία ) . Επίσης διαθέτει υψηλή τεχνολογία δυναμικής σειράς , χάρη στην οποία μπορεί να προσφέρει καλύτερο contrast . Το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό ευνοεί ιδιαίτερα αυτούς που παραπονιούνται ότι ζαλίζονται με την εικόνα που βλέπουν στον κινηματογράφο .

Η οθόνη θα κάνει το ντεμπούτο της στο CinemaCon 2017 στο Las Vegas σε συνεργασία με τη γνωστή ομάδα Harman Professionals Solutions , την οποία εξαγόρασε πρόσφατα για να επεκτείνει της επιχειρηματικές της δραστηριότητες .

Η μόνη ανησυχία των ειδικών για το νέο δημιούργημα της Samsung μέχρι στιγμής είναι ότι τα νέα υψηλά επίπεδα φωτισμού ίσως χαλάσουν την σκοτεινή κινηματογραφική ατμόσφαιρα που έχουν συνηθίσει οι θεατές . Βέβαια δεν μπορούμε να κρίνουμε άμα δε τη δούμε σε πράξη !

domainmarket.gr web hosting

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

two × five =

Ads