Νέα συνεργασία GoPro και Huawei

Την Κυριακή στο Mobile World Congress στη Βαρκελώνη η GoPro ανακοίνωσε ότι μια αναβαθμισμένη έκδοση του Quik , της εφαρμογής επεξεργασίας φωτογραφιών που η ίδια έχει δημιουργήσει , θα υπάρχει προεγκατεστημένη σε κάθε P10 και P10 Plus κινητό της Huawei .

Αυτά είναι εξαιρετικά νέα για την GoPro αν σκεφτούμε πόσα πολλά χρήματα έχασε μετά την απόσυρση του τελευταίου της μοντέλου του Karma drone από την αγορά λόγω βλάβης στη λειτουργία του . Ακόμα πιο εξαιρετικά φαντάζουν αν σκεφτούμε ότι η Hauwei είναι πλέον η τρίτη μεγαλύτερη εταιρεία κατασκευής κινητών τηλεφώνων , αν υπολογίσουμε ότι μόνο το 2016 πούλησε 45 εκατομμύρια κομμάτια από το τότε καινούριο της smartphone Q4 .

Αξίζει να τονίσουμε ότι το λογισμικό των P10 και P10 Plus θα διαθέτει ένα νέο χαρακτηριστικό με το όνομα Highlight , το οποίο θα δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να συνδυάζουν διάφορες φωτογραφίες και βίντεο που έχουν στη συλλογή τους με κάποιο ηχητικό κομμάτι , και μετά να το κοινοποιούν στα διάφορα κοινωνικά δίκτυα σε ανάλυση high definition .

domainmarket.gr web hosting

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

3 × 5 =

Ads