• Follow us
 • papaRinoλογίες

  20938899_10155611246003850_2100266917_n

 • Τα πάντα για τη Eurovision

  eurovisionistas_logo

 • Γίνε μέλος της συντακτικής μας ομάδας

  21427304_10210542500020534_5305682434521126079_o

 • Τα τελευταία νέα στο χάρτη της νυχτερινής διασκέδασης

  pistes2017_min

Οι Linkin Park…αλλάζουν│Όλα όσα πρέπει να ξέρετε!

Τα είπαμε, τα ξαναείπαμε και τα ξαναλέμε… Ναι οι Linkin Park βγάζουν νέο άλμπουμ, ναι αλλάζουν εντελώς στυλ και ναι ετοιμάζουν μεγάλη παγκόσμια περιοδεία. Όλες αυτές οι αλλαγές συνοψίζονται και στο πρόσφατα ανεβασμένο τους βίντεο κλιπ, του γνωστού πλέον, Heavy, με την εκπληκτική συνοδεία της Kiaara.  Αλλαγές που μόνο ωραίες φαντάζουν στα δικά μου τουλάχιστον μάτια και που ήδη όμως έχουν γίνει αποδεκτές από εκατομμύρια φαν τους.

Πέρα από το Heavy, πρόσφατα (16 Μαρτίου) οι LP κυκλοφόρησαν ένα νέο Lyric Video ενός ακόμη τραγουδιού, του One More Light, του Battle Symphony. Μια δημιουργία πολύ κοντά σε αυτό το Electronic και Alternative Rock στυλ που μας είχαν συνηθίσει. Δυναμικό και ρυθμικότατο, έχοντας τη συνοδεία μιας παράξενης και ταυτόχρονα όμως σαγηνευτικής μουσικής.

Τι είναι όμως τελικά αυτό που θα τους κάνει πλέον μοναδικούς; Μοναδικούς στο είδος τους, σε αυτό το περίεργο Alternative Metal. Η αλήθεια είναι ότι πλέον οι LP δείχνουν να τείνουν προς ένα pop-rock ύφος, ίσως πιο εμπορικό, πιο συνηθισμένο. Οι ίδιοι λένε ότι θα διαφέρει από τα απλά καθημερινά στα οποία είμαστε συνηθισμένοι. Μακάρι. Το τελευταίο πράγμα που θέλουμε είναι να γίνουν ένα αμερικάνικο εμπορικό pop συγκροτηματάκι…

Ωστόσο δε θεωρώ μία τέτοια εξέλιξη ιδιαίτερα πιθανή. Η λογική και το ταλέντο τους μας βροντοφωνάζουν ότι αυτή η αλλαγή τους θα μας αρέσει(!).

Επανειλημμένως σε συνεντεύξεις τους, ο Chester και ο Mike αναφέρουν ότι η συγκεκριμένη στροφή γίνεται επειδή το θέλουν πραγματικά οι ίδιοι οι LP. Όχι επειδή το…απαιτεί η σύγχρονη μουσική σκηνή, ούτε επειδή τους το απαίτησε οποιοσδήποτε άλλος. Θέλουμε ένα άλμπουμ σαν κι αυτό. Ένα άλμπουμ που θα έχει δημιουργηθεί από τα προβλήματα αλλά και τις ευχάριστες στιγμές της καθημερινότητάς μας, δηλώνει χαρακτηριστικά ο Chester. Το One More Light αποτελεί ένα άλμπουμ συναισθημάτων, στο οποίο καθένας από εμάς έβαλε σε αυτό ένα μικρό κομμάτι της απρόβλεπτης καθημερινής ζωής του.

Μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για τους Linkin Park. Εμπιστοσύνη μπορούμε πολύ εύκολα να τους έχουμε. Και για όσους δε θυμούνται ας τους φρεσκάρουμε τη μνήμη λίγο. Οι κύριοι από την Καλιφόρνια αποτελούν το δεύτερο εμπορικότερο συγκρότημα nu metal σε πωλήσεις με 18 εκατομμύρια στην Αμερική, με πρώτο τους Kid Rock με 22 εκατομμύρια πωλήσεις. Μάλιστα, από το 1999 μέχρι και σήμερα έχουν πουλήσει παγκοσμίως πάνω από 74.000.000 δίσκους. Οι αριθμοί αυτοί μιλάνε από μόνοι τους. Όπως είπε κι ο Mike, δεν περιμένουμε αυτή η αλλαγή μας να αρέσει σε όλους… Πάντα υπάρχουν αυτοί που θα κριτικάρουν αρνητικά κι αυτοί που θα δώσουν τα θετικά σχόλια. Αυτό που εμείς όμως πραγματικά επιθυμούμε είναι να ακούσουν τη νέα μας δουλειά κι έπειτα να βγάλουν τα όποια συμπεράσματά τους, αναφέρει για τους φαν τους.

Υπομονή λοιπόν και αναμονή μέχρι τις 19 Μαΐου, όταν και θα γίνει η επίσημη κυκλοφορία του νέου τους άλμπουμ. Ως τότε συνεχίζουμε να απολαμβάνουμε το Heavy κι οτιδήποτε άλλο προκύψει από τους LP…

Tags:

 • Ονομάζομαι Δαμιανός Σανταλίδης, είμαι 19 ετών και μαζί θα ταξιδεύουμε στον παγκόσμιο, μουσικό κόσμο. Είμαι δευτεροετής φοιτητής στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Λατρεύω τη μουσική και συγκεκριμένα κάποια είδη καθώς και οτιδήποτε άλλο σχετίζεται με αυτή.

 • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

 • name *

 • email *

 • website *

12 + 18 =

Ads