Ως φονικό όπλο χρησιμοποιήθηκε ένα αρχείο GIF στην Αμερική

Όσο γελοίο και αν ακούγεται σε μερικούς , μεγάλη ομάδα ενόρκων σε μια δίκη στο Texas θεώρησαν ότι ένα αρχείο κινούμενης εικόνας (GIF) μπορεί να είναι τόσο θανάσιμο όσο και ένα όπλο ή ένα μαχαίρι . Συγκεκριμένα ο John Rayne Rivello κατηγορείτε ότι έστειλε ένα αρχείο GIF στο δημοσιογράφο Kurt Eichenwald με σκοπό να του προκαλέσει επιληπτική κρίση , ενώ ήξερε ότι έπασχε από το συγκεκριμένο ιατρικό πρόβλημα .

Σύμφωνα με το NBC News το αρχείο που έστειλε ο RIvello συνοδευόταν από την περιγραφή “Ελπίζω αυτό να του προκαλέσει κρίση” και παρότρυνε μάλιστα άλλους χρήστες να του στείλουν το ίδιο αρχείο “ για να δούμε αν θα πεθάνει “ . Επίσης το αρχείο GIF περιέλαμβανε τη λεζάντα “Αξίζεις μια κρίση για το post σου

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ειδικοί τονίζουν πως ο κατηγορούμενος θα στηριχτεί στην Πρώτη Τροπολογία του Συντάγματος των ΗΠΑ, όπου οι εικόνες και η τέχνη καλύπτονται από την ελευθερία έκφρασης.  Παρόλα αυτά οι ίδιοι αναφέρουν επίσης ότι εξαιτίας όλης αυτής της προσωπικής επίθεσης του Eichenwald θα είναι δύσκολο να γλυτώσει .

domainmarket.gr web hosting

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

18 − seventeen =

Ads