Πωλίνα & Γιάννης Μωραϊτης ως…”survivors της διασκέδασης” στο Shamone

Αυτή τη Κυριακή 12 του Μάρτη,το …”Survivor”,,, “βρίσκει το …μάστορα του”

Η Πωλίνα πιο αεικίνητη από ποτέ επιστρέφει με τη παρέα του Γιάννη Μωραίτη για να κάνει το βράδυ μας στο Γκάζι να “πάρει φωτιά”

Εάν δεν θέλεις να είσαι..”προτεινόμενος προς αποχώρηση” από το τρελό κέφι που προβλέπεται να γίνει.δώσε το παρόν εκεί και το σίγουρο είναι πως δεν θα μείνεις δυσαρεστημένος.

Η Πωλίνα σε μια σούπερ εμφάνιση στο Shamon.κάνει come back στον ίδιο χώρο απο το παρελθόν με προορισμό το μέλλον με μία στάση στο πιο γνωστό στέκι της πόλης στον Κεραμεικό και βάζει φωτιά με τις αμέτρητες γνωστές επιτυχίες της και όχι μόνον.

Ο Γιάννης Μωραίτης τη συνοδεύει και ερμηνεύει δικές του επιτυχίες που θα σας ¨εκπλήξουν” όπως μόνον εκείνος ξέρει και οι ¨επιζήσαντες” θα είσαστε εσείς!

Για όλα όσα συμβούν την ευθύνη θα φέρει ο μαέστρος Δημήτρης Κίκλης που ως μέτρ του είδους ξέρει να απογειώνει τα βράδια μας και….ο ¨σώζων εαυτόν σωθήτω” :)

Αυτή τη Κυριακή όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Πωλίνα και “τ αγόρια της”

Shamone Κωνσταντινουπόλεως 45 Γκάζι

domainmarket.gr web hosting

Tags:

  • mm

    Εργάζομαι στη μουσική βιομηχανία από το 1992 μετά τις σπουδές μου στον τομέα της διοίκησης και οργάνωσης επιχειρήσεων ,ενώ η μεγάλη μου αγάπη εκτός από κάθε καλό Ελληνικό τραγούδι, που δεν μπαίνει στη διαδικασία να χαρακτηρισθεί ως ποιοτικό ή μη, αρκεί να αγγίζει τον κόσμο, είναι ο διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision τον οποίο παρακολουθώ μετά μανίας από το 1977 υποστηρίζοντας πάντα την Ελλάδα αλλά και την Κύπρο μας στο μουσικό ταξίδι αυτό της Ευρώπης. Από το 2007 αποτελώ μέλος του INFE Greeece/Greek eurovision fanclub του αρχαιότερου σωματείου οργανωμένων φαν στη χώρα και έχω διατελέσει υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του για μία διετία ενώ από το 2015 ανήκω σε αυτό έως την ημερομηνία λήξης της θητείας μου ως Αντιπροέδρος του. Ακολουθώ την Ελληνική αποστολή της Eurovision στο εξωτερικό κάθε χρόνο και δεν "πετροβολώ" κάθε συμμετοχή μας εάν δεν καταφέρει να αγγίξει τη πρωτιά.Γιατί σε μια μάχη πάς για να πολεμήσεις όχι απαραίτητα και να την κερδίσεις. Eurovisionistas λοιπόν και η Eurovision είναι για εμένα "αγάπη"365 ημέρες το χρόνο και όχι 3 μόνον βραδιές.

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

nine − five =

Ads