Τo INFE Greece συναντά την Demy & το “This is love”

Το Ελληνικό σωματείο φίλων της Eurovision INFE GREECE ,έχει τη τιμή και τη χαρά να “υποδεχτεί” την φετινή εκπρόσωπο της Ελλάδας στην 62η Eurovision Demy και τους συντελεστές της συμμετοχής μας “This is love” στον Ευρωπαικό διαγωνισμό τραγουδιού, σε μια συνάντηση την Τρίτη 14 Μαρτίου το απόγευμα στο Hitchcocktales στου Μακρυγιάννη, για να τους τιμήσουμε και να τους ευχηθούμε το “Καλή επιτυχία” λίγες μόλις ημέρες μετά την εκλογή του τραγουδιού μας που θα ταξιδέψει στο εξωτερικό με πολλές ελπίδες διάκρισης.

Είσαστε όλοι προσκαλεσμένοι για να γνωρίσετε από κοντά και να “μαγευτείτε” από ένα καταπληκτικό κορίτσι που θα ταξιδέψει στο Κίεβο της Ουκρανίας με τη σημαία της Ελλάδας, από μια λαμπερή καλλιτέχνιδα που φιλοδοξεί να “εκπλήξει την Ευρώπη με τη σύνθεση των Δ. Κοντόπουλου- Ρ. Παπαδέα- J.Ballard υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Φωκά Ευαγγελινού με την αμέριστη συμπαράσταση της Eρτ & της Panik Records τον προσεχή Μάιο στο Κίεβο.

Λίγα μέτρα από τη στάση μετρό “Ακρόπολη” και στο ζεστό χώρο του :Hitchcocktales ” οι Έλληνες φαν σας περιμένουν όλους το απόγεμα της Τρίτης στις 7 ακριβώς για το “Καλή επιτυχία Demy-Καλή επιτυχία Ελλάδα”

Μην λείψει κανείς.

Για όσους η Eurovision είναι “αγάπη” η παρουσία σας είναι απαραίτητη.
Σας περιμένουμε
This is love και This is INFE Greece

domainmarket.gr web hosting

Tags:

  • mm

    Εργάζομαι στη μουσική βιομηχανία από το 1992 μετά τις σπουδές μου στον τομέα της διοίκησης και οργάνωσης επιχειρήσεων ,ενώ η μεγάλη μου αγάπη εκτός από κάθε καλό Ελληνικό τραγούδι, που δεν μπαίνει στη διαδικασία να χαρακτηρισθεί ως ποιοτικό ή μη, αρκεί να αγγίζει τον κόσμο, είναι ο διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision τον οποίο παρακολουθώ μετά μανίας από το 1977 υποστηρίζοντας πάντα την Ελλάδα αλλά και την Κύπρο μας στο μουσικό ταξίδι αυτό της Ευρώπης. Από το 2007 αποτελώ μέλος του INFE Greeece/Greek eurovision fanclub του αρχαιότερου σωματείου οργανωμένων φαν στη χώρα και έχω διατελέσει υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του για μία διετία ενώ από το 2015 ανήκω σε αυτό έως την ημερομηνία λήξης της θητείας μου ως Αντιπροέδρος του. Ακολουθώ την Ελληνική αποστολή της Eurovision στο εξωτερικό κάθε χρόνο και δεν "πετροβολώ" κάθε συμμετοχή μας εάν δεν καταφέρει να αγγίξει τη πρωτιά.Γιατί σε μια μάχη πάς για να πολεμήσεις όχι απαραίτητα και να την κερδίσεις. Eurovisionistas λοιπόν και η Eurovision είναι για εμένα "αγάπη"365 ημέρες το χρόνο και όχι 3 μόνον βραδιές.

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

19 − nine =

Ads